3D FDM Tiskárny Vlákna Hedvábí 1,75 mm 1KG PLA Hedvábně Bohatý Lesk, Kov, Zlato, Měď, Plast Materiál

Hodnocení 

272.93 Kč

-17%

328.95 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: abs plast tiskárny, sušička vlákna, tisková struna pla, pryskyřice flashforge, 3d tiskárna pryskyřice, matice t8, vlákna hedvábí, vlákno, 3d tiskárna zonestar, Bean.

Hedvábí PLA tisková Struna

Hedvábí pla tisková struna je rozložitelný, netoxický materiál, blízko hedvábné efekt, houževnatost vyšší než 50 krát CHKO. Elegantní vinutí vlákna tisku hladce, žádná změť. 100% žádná bublina 3d printing filament.

Parametr

Tolerance: +/-0,02 mm Diamenter: 1,75 mm Barva:14 barev Rychlost tisku: 30-60mm/s Tisk teplota: 190-220 stupeň Hmotnost: 1kg cívka s Balení: vakuové pytle balení s box Lentg: 1,75 mm(1kg)=330m

ZHUHAI SUNLU INDUSTRIAL CO., LTD.

Založena v roce 2013, se Nachází v Zhuhai city, provincie Guangdong, Čína; profesionální přímo výrobce s nezávislým R&D kapacity; Hlavní Produkty jsou 3D pero a 3D tiskárny tisková struna pro 3D pero vlákna; Mají Vstřikování A Lití dílna& SMT workshop; Hlavní Trhy jsou Severní amerika, Jižní Amerika, Západní Evropa a Asie; Naše Firemní Filozofie je Upřímnost, Koncentrace, Inovace a Praktičnost. S cílem udržet vysokou kvalitu a konkurenceschopné ceny, jsme v zlepšování všech spolu s plnou důvěrou, aby vyhovoval vašim požadavkům. Těšíme se na spolupráci s vámi v budoucnu.

O Zásilce:

Jako www.kscm-jicin.cz prodat na celém světě, je schopen pomocí jedné metody, aby loď objednávky pro všechny země. Jsme vybrat si nejlepší způsob dopravy pro vás, zatímco s ohledem na přepravní náklady a efektivitu. Většina zemí si ZDARMA DORUČENÍ zatímco některé země stále stojí.

O Záruka:

Poskytujeme 12 MĚSÍCŮ záruka na všechny naše produkty. Pokud zjistíte, přeběhl část, prosím, vzít fotografii okamžitě a poslat je na náš po-prodej zákazníkovi .Máme profesionální po-prodejní tým, aby vyřešil vaše problémy online.

Packiing Vakuový pytel balení
Tolerance +/-0.02 mm
Rychlost Tisku 30-60 mm/s
Formulář Solidní
Použití 3d tiskárna tisk
bublina 100% bez bublin
Průměr 1,75 mm
Značka 3D Warhorse
Funkce Non-toxické, biologicky rozložitelných, nízké smrštění
Materiál pla
Číslo Modelu Hedvábí PLA tisková Struna
barva 14 barev
Tisk Teploty 190-220 stupeň

Související produkty