Saúdská Arábie bílá Slonová kost Svatební Šaty 2021 plesové Šaty Elegantní Krajky Nášivky, Dlouhý rukáv Svatební Šaty Vestido De Noiva

Hodnocení 

2 912.08 Kč

-40%

4 853.54 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: šaty žena, goth šaty oblečení, šaty, šaty st, šaty quinceanera, krátké svatební šaty roku 2021, fleurs, africké tkaniny pro ženy, www.kscm-jicin.cz, svatební oblékání boho.

Rádi bychom používat Silné Marterial,tkanina je měkká a vypadá super, Suché čisté nebo studené vodě ruční praní Pro standardní velikosti oblečení. chodili jsme na základě naší standardní velikosti stolu, než si objednáte, prosím, zkontrolujte, zda detail měření odpovídal velikosti, kterou potřebujete. Systém výchozí velikost je založena na velikosti.Pokud potřebujete upravit velikost, prosím, neváhejte nás kontaktovat. Měření přesně v nezbytné k zajištění fit vašeho výběru, pokud jste velikost, pokud způsob, jak vypnout standardní velikost grafu ,viz níže informace a poslal mě vaše přesná měření, prosím, postupujte podle měření instrukce a měření sami pečlivě.Na zakázku Velikost nebo Barvu, Prosím, Zvolit Velikost a Barvu, Zanechte Zprávu O Vašem Následující Měření a Barvu, můžete nám poslat e-mail, pokud máte jakýkoliv dotaz, náš tým zákaznických služeb jsou k dispozici na pomoc všechny vaše dotazy, jakmile dostaneme váš e-mail. Prosím, mějte naše společnost informace ve vašem contact souboru, navštivte naše stránky, když budete mít čas, nebo potřebují nové produkty, najdete pěkné šaty, které jsou vhodné vašem trhu. Také pošlete nám e-mail, pokud chcete, aby se vaše vlastní návrh, můžeme vyrobit šaty dle požadavků zákazníků.

Odjezdem neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, nemůže důkladné vyřešit vaše problémy. Prosím, kontaktujte nás před odjezdem neutrální nebo negativní zpětnou vazbu. Jako seriózní a odpovědný prodávající, budeme se snažit v našich silách vyřešit váš problém. Ještě jednou, děkujeme vám za objednání šaty v našem obchodě a doufáme, že se vám líbí váš nákup zde. Vaše připomínky jsou velmi důležité v naší obchodní úspěch. Pokud jste spokojeni s vaším nákupem a naše prodejní služby, prosím, chvilku nechte nám pozitivní zpětnou vazbu o celkové Podrobné Prodejní Hodnocení.

Silueta Plesové Šaty
Zadní Design zip
Výstřih kopeček
Skutečné Obrázky Ano
Velikost
Pas Přírodní
Vlak Soud Vlak
Módní Prvek Iluze
Značka Na zhu
Rukáv Styl Pravidelné
Typ Položky Svatební Šaty
Barva
Pro Těhotné Ženy Ano
Původ KN(Původu)
Svatební Šaty Tkanina Tyl
Dekorace Krajka
Vestavěný Podprsenku Ano
Délka rukávu(cm) Plné
Šaty Délka Podlahy-Délka

Související produkty