Rodina se Vyfotit Frame 4x6 Vertikální Kovový Strom psací Stůl Fotorámečky s Skleněné Terárium Váza Květ Rostliny (Strom)

Hodnocení 

279.85 Kč

-26%

378.26 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: projít foto rámeček, plastové terárium, fotorámeček, dekor dřeva, rám, pivo hodiny, výzdoba terária, rám skla foto, bílé sklo rámeček obrázku, pes nosework, deset snímků.

Rodina se Vyfotit Frame 4x6 Vertikální Kovový Strom psací Stůl Fotorámečky s Skleněné Terárium Váza Květ Rostliny (Strom)

OOTDTY

Family Picture Frame 4x6 Vertikální Kovový Strom psací Stůl Fotorámečky s Dekorativní Bud Váza Double Stranách Displeje Jedinečné Dárky

Funkce:

100% zbrusu nový a vysoce kvalitní

Jako elegantní řemeslo zvýraznit a ozdobit office & home.Rám pro zobrazení pamětní fotografie.Bud váza pro pěstování hydroponických rostlin.

Naše fotorámečky lze použít jako květina hydroponické váza, micro krajiny DIY láhev nebo dát fotografii, kterou chcete jako domácí dekorace orwedding vrcholy pro tabulky.

Vertikální kovový strom psací stůl fotorámečky a skleněné terárium vázy(bez zařízení).

Protože přední tohoto výrobku je sklo, express

1,5 cm tlusté robustní MDF rám a základna v dřeva obilí povrch. 2mm tlusté skutečné sklo přední zachovává fotografie.Kovový držák s černou barvou odolává korozi.

Tento jednoduchý desktop rám, což vám umožní vytvořit svůj vlastní útulný prostor, a aby se vaše zvláštní okamžik navždy.Rám fotografie z krásné krajiny,umělecká díla,sbírky, nebo někoho, koho milujete, užijte si to!

Specifikace:

Materiál:kov+dřevo a sklo.

velikost:20*5*30 CM/ 8"x 2"x 11"

Barva:jak je znázorněno

Množství: 1 Sada

Poznámka:

Žádný maloobchodní balíček.

Prosím, dovolte 0-1cm chyba vzhledem k ruční měření.pls ujistěte se, že vám nevadí, že předtím, než jste nabídku.

Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.Děkuji!!!

Balíček zahrnuje:

1*Fotorámečky

1*Váza Květ Rostlin

Značka OOTDTY
Styl Evropa
Materiál Další
Původ KN(Původu)

Související produkty