Tablet SAMSUNG Baterie T4450E Pro Samsung Galaxy Tab 3 Náhradní Baterie 8.0 T310 T311 T315 4450mAh

Hodnocení 

250.01 Kč

-34%

378.91 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: galaxy tab 3 životnost baterie, sm t311, blade diamond, samsung baterie t4450e, galaxy tab t310 baterie, baterie galaxi, baterie t4450e, android tablet, baterie gt, samsung t4450e desce.

Tento produkt je zajištěno, že je koupil od Samsung výrobci mobilních telefonů, příslušenství, prodejní kanály , naprosto 100% originální původní.

Výrobce:Samsung

Atributy produktu: 100% Originální Originální

Baterie Model: T4450E

Kapacita baterie: 4450 mAh

Mezní hodnoty napětí: 3.8 V

Kompatibilní s: Samsung Galaxy Tab 3 8.0 T310 T311 T315 4450mAh

Baterie Země Původu: Čína

Důležité: Nové Lithium-Iontové baterie musí být PLNĚ NABITÁ a PLNĚ VYBITÁ 2 až 3 krát před tím, než se PLNĚ STABILIZUJE. Prosím, pamatujte, že nové Lithium-Ion baterie, plný výkon a dlouhou životnost je dosaženo pouze po 2 až 3 cyklech úplného nabití a vybití. Poté, co jste jít přes 2 až 3 cykly, budete nikdy muset stav baterie znovu!

Všechny hovoru a doba v pohotovostním režimu jsou přibližné, v závislosti na dopravce, nastavení sítě, síle signálu a vybraných funkcích. Hovoru a doba v Pohotovostním režimu bude nižší v Analogovém režimu, jak je uvedeno výše.

Důležité:

1. Nové Lithium-Iontové baterie musí být PLNĚ NABITÁ a PLNĚ VYBITÁ 2 až 3 krát před tím, než se PLNĚ STABILIZUJE. Prosím, pamatujte, že nové Lithium-Ion baterie, plný výkon a dlouhou životnost je dosaženo pouze po 2 až 3 cyklech úplného nabití a vybití. Poté, co jste jít přes 2 až 3 cykly, budete nikdy muset stav baterie znovu! 2. Všechny hovoru a doba v pohotovostním režimu jsou přibližné, v závislosti na dopravce, nastavení sítě, síle signálu a vybraných funkcích. Hovoru a doba v Pohotovostním režimu bude nižší v Analogovém režimu, jak je uvedeno výše. 3. Spokojenost zákazníka je naší nejvyšší prioritou. Pokud nejste spokojeni, nenechávejte negativní zpětnou vazbu v odvetu za vadný výrobek, nebo něco, co jste nečekali. Prosím, kontaktujte nás přes www.kscm-jicin.cz zprávy a budeme rychle vyřešit záležitost. 4. W holesale prodávajícího jsou vřele vítány. Jsme profesionální továrna na výrobu baterií .Pokud si objednáte smíšené modely , Pls kontaktujte nás před námi. Cena bude rozumnější! Zde jsou některé FAQ: Q : tato baterie je opravdu originální? A : Ano, 100% originál. Nemáme AAA nebo OEM baterie.Oba jsou falešné, někdy velmi nebezpečné pro uživatele.

Otázka : Myslíte, že NFC funguje? A : Ano, pokud model původního mít NFC, naše každý model bude mít NFC čipy, když jste blízko s jinými produkty s NFC, který bude fungovat a přenášet data bezdrátově. Mimochodem, prosím, zapněte NFC fuction v telefonu nastavení. Q : vaše baterie jsou zcela nové? A : Ano, prodáváme pouze poslední let původní baterie, nový model pochází z poslední měsíc. Pokud nějaký obchod, cena je velmi levné, prosím, buďte opatrní, můžete zkontrolovat kovový kontakt, pokud je tma po použití 1 měsíců, které musí použité baterie. Q : Jak dlouho by měla obdržel jsem zboží a to trackable? A : všechny Naše zásilky pomocí letecké pošty, poštovné, a s plnou sledování záznamů. Na Eroupe normálně dýchá stát 15~25 dnů, Aby Amercian normálně stojí 15~25 dnů. Na Austrilia normálně stojí 15~25 dnů. Do Brazílie obvykle stojí 25~45days. Kontaktujte nás, Díky za vaši objednávku. Prosím, zkontrolujte, zda má nějaké poškození nebo funkční problém, pokud ano, stačí nás kontaktovat přes www.kscm-jicin.cz messaging service. Prosím, být jisti, že budeme mít plnou odpovědnost. Jsme upřímně doufám, že si můžete nechat nás Pozitivní komentář s 5-Hvězdičkový Podrobné Prodávající Hodnocení. Pokud se vám nelíbí,prosím, napište nám první. Zavazujeme se nabízet ty nejlepší produkty a služby. Doufám, že mají větší šanci, aby vám sloužit!

Originální nebo Ne Originální
Číslo Modelu T4450E
Kapacita baterie(mAh) 3501mAh-5000mAh
Značka Samsung
Kompatibilní Značka Samsung
Certifikace Kvality ce

Související produkty