All-inclusive Rohová sedací souprava Krytu Pro Obývací Pokoj jednobarevné Gauč Kryt Non-slip Elastické Pohovka Slipcovers Kombinaci Pohovka Pouzdro

Hodnocení 

526.62 Kč

-46%

975.38 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: hra trůny hot god, svítilna tlačítko 94, buben dr1075 hl 1112r, roztomilé měkké kočka iphone, tmavě červené koncovky sluchátek akg, nadýchané králík angorský, převlek kněz sexi, canon 451 kazety, svítilna, modrá záře.

Ochrana:

nábytek z skvrnám, opotřebení a zastarání. Ideální pro rodiny s dětmi a domácí zvířata. Reverzibilní měkké a odolné šití tkaniny.

Hodí se pro většinu nábytku:

hodí se pro většinu typů pohovka, stejně jako tkaniny pohovka, nebo kožená sedačka s mezera.Prosím měřte před nákupem.

Velikost:

1-místné křeslo, potah je vhodný pro většinu křesel až na zadní délka 90-140cm/ 35to 55 palců. 2-místná loveseat potah je vhodný pro většinu loveseats až délka zad 145 až 185 cm/ 57 až 72 cm. 3-místná pohovka potah je vhodný pro většinu sedacích souprav až do zadní délka 190 až 230 cm/ 75-90 cm. 4-místná pohovka potah je vhodný pro většinu sedacích souprav až do zadní délka 235 až 300 cm/ 92 až 118 Cm.

Velikost Naznačuje:

Prosím, změřte si pohovku patří područkami,pak vybrat velikost.Pokud nechcete měřit, patří loketní opěrky,pohovka krytí bude menší než vaše pohovka. Pro typ L nebo Rohu nebo sekční pohovka, která v kombinaci s 2 díly odděleně, je třeba objednat 2ks kryt pro něj. Velikost pokrytí bude záviset na délce AA, BB a CC linky. Například: Pokud AA=200 cm, BB=160 cm, pak byste měli jít pro 1 PC tří-sedačková pohovka kryt a 1 KS dvou-sedačková pohovka kryt.

ON POHOVKA KRYTÍ, KTERÉ ZŮSTANE NA MÍSTĚ:

Představovat protiskluzová elastická spodní a prémiové protiskluzové pěny, kotvy, náš nábytek sofa slipcovers jsou mezi jediní na trhu, záruku, že zůstane pevně se žádný zádrhel, žádné zvlnění, posunutí nebo sklouznutí i poté, co sedí nebo zdřímnout.

Elastický popruh, není snadné sklouznout.

Vybrané polyesterové vlákno materiál, kůže, pohodlné, fit pohovka.

Snadná Instalace:

To Může Být Dokončena Během 10 Minut Jedna Osoba instalace:jeden Kus pohovka kryt

Použití:

Tento základní potah štíty a chrání váš nábytek od skvrnám, opotřebení, aby se zabránilo jeho od získání zničil. To je skvělé pro domácnosti s domácími mazlíčky, nebo pro každého, kdo hledá ekonomické řešení pro ochranu nábytku.Dokonce si můžete koupit různé barvy a zdobí pohovku v závislosti na ročním období a nálady.

1、 Ruční měření, 1-3 chyba je přípustné,různé země mají různé velikosti,prosím, zkontrolujte si to, než si koupit. 2、 Vzhledem k dlouhé vzdálenosti, dopravní problém,produkt bude trochu složit,to možná není tak ploché jako obrázek ,ale dávka by neměla mít vliv na kvalitu a použití výrobku. 3、 Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory,obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.Můžeme zaručit, že vzor je stejný, jak je znázorněno na fotografiích. 4、 Který nemůžete si vybrat z barevné tlačítko,prosím, kontaktujte nás.

To Jméno:

pohovka/Rohová pohovka kryt/Elastické pohovka kryt/3 sedačková pohovka kryt s ostatními arm/kryt pro pohovku/Gauč potahy/sofa kryt pevně/Dva a tři křesla pohovka kryty/gauč kryty pro sedací soupravy/l tvaru pohovka kryt/Obložení pro sedací soupravy/rozkládací rohová sedačka cover/nastavitelná sedačka cover/kryt pro rohové pohovky/pohovka kryt, elastické/5 místná rohová pohovka kryt/2 a 3 místná pohovka kryty/sofa kryt rohu sofa/euro kryt pro pohovku/úsek rohová sedačka cover/1 sedačková pohovka kryt/cape pro rohovou rozkládací/pouzdro pro sofa/pravá lenoška sofa kryt/3 místný nastavitelný pohovka kryt/eurocover na pohovce/úsek rohová sedací souprava kryt/elastické pohovka kryt pro obývací pokoj/levá lenoška sofa kryt/sekční pohovka/křeslo potahy, pohovka kryty/pohovka chránič/Kryt pro nábytek/kryty pohovka 4 místná/Nordic kryty

Varování:

· Vyhněte se použití bělidla na mytí krytů · Prát s oděvy nebo šaty, které mají podobné barvy.

PLATBA:

1. Přijímáme všechny platební metody, které jsou podporovány www.kscm-jicin.cz. 2. Velkoobchod a pokles lodní dopravy jsou oba vítány. Pro velkoobchod, nabídneme zvýhodněnou cenu. Pro pokles lodní dopravy, můžeme poslat zboží k vašim zákazníkům přímo a nenechá žádné informace o nás, pokud byste chtěli.

NÁKLAD:

1. Prosím, ujistěte se, že vaše doručovací adresa je správná. Prosím, zanechte nám vaši dispozici telefonní číslo a psč. To je zapotřebí tím, China Post Office. Jinak, zásilky budou odmítnuty! 2. Všechny položky budou odeslány do 3 až 5 pracovních dnů.

DOBA DODÁNÍ:

1. Běžná doba dodání je uveden níže. Ale nemůžeme garantovat dodací lhůty.

2. Pokud ochranu datum bude krátí, ale zboží neobdržel, prosím, kontaktujte nás. Pokud budete souhlasit, můžeme ji rozšířit, aby se ujistěte se, že vaše peníze jsou v bezpečí

VRÁTÍ ZÁRUKA:

1. Budeme kontrolovat zboží pečlivě před odesláním. 2. Pokud nejste spokojeni s bodem z jakéhokoli důvodu, prosím, neváhejte nás kontaktovat. Budeme buď poslat novou, nebo vrácení peněz, jakmile obdržíme vrácené položky.

ZPĚTNÁ vazba:

1. Pokud je něco v nepořádku s položky, které jste obdrželi, prosím, kontaktujte nás PŘED odjezdem nějaké neutrální nebo negativní zpětnou vazbu. Budeme se snažit v našich silách, aby najít spokojeni řešení pro vás. Vaše porozumění je vysoce ceněn. 2. Pokud jste spokojeni s položkami, které jste obdrželi, prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdičkové hodnocení pro nás.

Číslo Modelu QJ01
Velikost 3-seatr 110x230cm
Materiál 100% Polyester
Použitelné Pohovka Sekční Pohovka
Výroba Pohovka Kryt
Vzor Typu Solidní
Původ KN(Původu)
Styl Moderní
vzor TISKNOUT

Související produkty