AngelGirl Děti Barevné Plavání Mořská panna Ocas s Ploutví pro Dívky Mořská panna Léto Dovolenou Mořská panna Kostým, Párty, Bikiny Šaty

Hodnocení 

365.06 Kč

-38%

598.42 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: pro plavání mořská panna ocas, cosplay, san, littl mořská panna, šaty quinceanera, plavky ženy, drrsses děti, šaty dívka, lego ninja, sukně tutu.

Nejlepší Dárek pro Dívky

Každá dívka má mořská panna princezna sen.Nejlepší narozeninový dárek pro malé holčičky, které mají sen o mořské panně, která může dělat její sen!Také naše PrettyGirl je Mořská panna Ocas Sada je velmi roztomilé a krásné, ideální pro 1. Mořská panna téma pool party 2. Letní koupání a surfování 3.Fotit na dovolenou na pláži 4. V zimě se těší na teplé jarní nebo sauna

Seznam balíček

5KUSŮ: 1 * mořská panna ocas šaty + 1 * podprsenka + 1 * kraťasy + 1 * věnec + 1 * náhrdelník

6KS: 1 * mořská panna ocas šaty + 1 * podprsenka + 1 * kraťasy + 1 * věnec + 1 * náhrdelník + 1 * ploutve monofin

7PCS: 1 * mořská panna ocas šaty + 1 * podprsenka + 1 * kraťasy + 1 * věnec + 1 * náhrdelník + 1 * ploutve monofin + 1 * plavání brýle

Vezměte Prosím Na Vědomí,

Můžeme vidět krásné tří-dimenzionální efekt na obrázky, protože holčička na sobě plavky a ocas s ploutví.Tak to je doporučené objednat flipper spolu.Také flipper může pomoci plavat, zvýšit sílu nohou a udržovat rovnováhu těla.

Velikost Grafu

Kvalita tkaniny je vysoká pružnost pro pohodlné nošení, můžete si vybrat velikost podle děti výšky.Například, pokud vaše dítě je 131-140cm výška, můžete si vybrat 140 Velikost.

Q1=Velikost

Q2=Délka Ocasu

Q3=Ocas Pasu

Q4=Ocas Hip

Q5=Doporučená Výška

Jak Používat

1. Swimmable Jestli dát Monofin ploutev ocasní 2. Schůdný, protože na dně mořská panna ocas je dutý out 3. Na dně mořská panna ocas může být Uzavřen pomocí Tlačítek 4. Strana mořská panna ocas lze otevřít pomocí zipu 5. Jemně ruční mytí mořská panna ocas, mačkání přebytečnou vodu jemně.Pak pověsit sušit plavky mořská panna.

Bezpečnostní Připomenutí

Pro zajištění bezpečnosti, když děti nosí mořská panna ocas s ploutví pro plavání, by měly být vždy v doprovodu dospělých osob.

O Zásilce

Budeme odeslat objednávku do 3-5 pracovních dnů.Dodací lhůty se liší podle různých zemí a bude ovlivněna tím, počasí, svátky a tak dále.Pokud nechcete přijímat objednávky v rámci odhadovaný čas, prosím, kontaktujte nás.

O Pracovní Době

Vzhledem k odlišné pracovní době v každé zemi, tam bude zpoždění v komunikaci, ale zprávy budou odpověděl do jednoho pracovního dne.Pokud máte jakýkoliv dotaz ohledně produktu, prosím neváhejte nás kontaktovat.Snažíme se poskytnout vám Nejlepší Služby Zákazníkům.

Typ Zdroje Film & TV
Číslo Modelu Kostým mořská panna ocas
Původ KN(Původu)
mořská panna mořská panna ocas
Znaky mořská panna
Plavky Mořská Panna Ocas, Plavky
Komponenty Sukně
Typ Položky Sady
Speciální Použití Kostýmy
Kostým Kostým mořská panna ocas
Pohlaví Holky

Související produkty