Kostky Hrací Desky Dřevěné 12 Číslo 2 Hráči Drž Box Fun Party Club Pití Hry, Vzdělávací Hračka Pro Dospělé Děti

Hodnocení 

214.76 Kč

-45%

390.58 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: karetní hra párty, 3d hry pro dospělé, kostky dřevěné, deskové hry linky vzdělávací, desková hra, hry pro dospělé párty, dospělý hra matematiky, strany, pití hry, kočka vtipné dospělé, hra shut the box.

Body:

1、Zábava a Tradiční Hry: Tato dřevěná číslo signage je zábava a tradiční hry.

2、Masivního Dřeva Deska: Tohle je číslo 1 až 12 na horní z masivního dřeva desky. Každé číslo má odpovídající náměstí panel kryt, který může být sklouzl nebo se houpal na pokrytí těchto čísel.

3、Vhodné pro: Vhodné pro lidi všech věkových kategorií bavit snadno-snadné hrát a bavit.

4、Velmi Pohodlné: Party, KTV a bar hraní, jsou velmi pohodlné. To je zábavná hra pro strany, ale jednoduché nástroje můžete přidat spoustu legrace. 2-player hra je vhodná pro rodinu nebo přátele, spolužáky a kolegy.

5、Výuka Nástroj: je To nástroj, učit děti základní sčítání, odčítání, násobení a/nebo divize, kultivovat zájem dětí o učení, a zvýšení zábavy pro děti atmosféru!

Specifikace:

Materiál: dřevo

Barva: jak je znázorněno

Velikost: o 27.3*16*2.5 cm/10.75*6.30*0.98 palec

Vhodné pro: děti a dospělí, 2 hráči

Balení: 2 kostky a 10 očíslované dřevěné cihly

Metoda 1: otočte dřevěné karty podle počtu kostka, která může být součet několika karet, a ten, kdo nedokáže otočit kartu podle počtu kostek ztratí.

Hra metoda 2: jedna strana drží házení kostkou a proletí na karty, dokud tam je žádné karty, na flip. Poslední dřevěné zbývající karty je jeho skóre, a hráč s nejnižším skóre vyhrává.

Balení Seznam:

1 x Deska Stolu

2 x Kostky

Věkové Rozmezí Dospělí
Původ KN(Původu)
Varování no
Číslo Modelu Kostky Hrací Desky
Téma Sportovní
Certifikace CE

Související produkty