Cyklistická Přilba-Nastavitelná Bezpečná jízda na Kole Ochranou Přilbu Větrání Motercycle Pokrývky hlavy S LED Zadní Světlo A Odnímatelná Sluneční Clona

Hodnocení 

346.03 Kč

-20%

432.54 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: helma led, klobouk visor, lebka přilby aj, helma pitvě, světlomet mount, helma, motokrosové helmy, allcall chráničem, nij hledí helmy, helma soman.

Body:

1、Nastavitelná Velikost Funkce: kolo pro dospělé přilby s dual fit nastavitelný design. Tam je regulační knoflík na zadní kolo, helmu, pomáhá upravit obvod hlavy s nastavitelnou velikost asi 54-58 cm/58-61cm.

2、Ventilace 18 Otvorů: přilba na kolo mají speciální aerodynamický design a 18 prodyšné otvory, účinně snížit odpor vzduchu a snížit pocení. Přilba na jízdní kolo je jen o 250g, které nezpůsobí žádnou zátěž na hlavu jezdce při jízdě na kole.

3、Ochrana Bezpečnosti: high-density dovážené PC case s vynikající technologie jistě zlepší bezpečný výkon. Cyklistické helmy je dodáván s trvanlivé tvrdé shell, který měkká podložka může absorbovat tlak, způsobené vnějším vlivem. Dospělý nosí helmu na kolo se bude cítit bezpečnější a pohodlnější, že bude chránit vaši hlavu ve všech směrech.

4、LED Zadní Světla: 3 režimy bezpečnost červené zadní světlo, obsahuje stabilní, pomalé blikání a rychlé blikání. Varování auta nebo pomoc dalších jezdců za sebou jasně poznal svůj směr, bezpečnější a lesk v noci na kole.

5、Vhodný Model: cyklistická helma splňuje CE, EN 1078, CPSC, 1203, JAKO, a NZS 2063 přilby. Je vhodný pro helmy pro jízdu na koni ve věku 5 let a starší a přilby používané s skateboardy a kolečkové brusle.

Popis:

Cyklistické helmy pro FUNGO se přehnala desky s vše, co je v různých cyklistická přilba, testy. Vynikající oceněn vítěz ztělesňuje vše, že cyklistické helmy s širokou škálou použití, které aparts od svých konkurentů. Naštěstí je k dispozici v široké škále barev s různými kombinacemi. Cyklistické helmy pro FUNGO je sportovní a kompaktní all-round helma. Hmotnosti o 240 g, je velmi lehký. Naše cyklistické helmy je také k dispozici s zadní světlo.

Specifikace:

Hmotnosti, velikosti a barvy(o): S/M 240 g, M/L 250 g

Dvě velikosti(o): S/M(54-58 cm/21.26-22.83 v); M/L(58-61cm/22.83-24.02 palců)

Barvy: 6 v rozmezí barev

Konstrukce

Vnější plášť konstrukce: In-mold polycarbonate shell s EPS liner

Vnitřní plášť: thermoformed výztuže tlumící polystyren

Fit systém: pro LFS - Light Fit Systém

Větrání: 18pcs aerodynamickém tunelu otvory s vnitřními channeling

Pohodlí: super fit navržena pro účely asijské a západní tvar hlavy.

Hmotnost: lehký design

Dlouhotrvající svěžest: Čisté podložky pro Tex jsou považovány antibacterially a proto preventthe vzestup prachu uvnitř helmy. V důsledku toho, dlouhověkost a dlouhotrvající svěžest je dosaženo.

Komfort nošení: chinpad optimální komfort nošení v oblasti brady.

Bezpečnost: v Souladu s CE EN 1078 CPSC 1203 AS/NZS 2063 bezpečnostní normy pro helmy pro cyklistiku a použití s skateboardy a kolečkové brusle pro osoby ve věku 5 let a starší.

Příslušenství: Odnímatelná Sluneční Clona a Rearlight

Balení Seznam:

1 * Cyklistické Helmy

Drop shipping Podpora
Hmotnost 300g
Materiál Helmy Další
Certifikát Kvality Gb
Pohlaví Unisex
Helma Styl motocross

Související produkty