Děti Raného Vzdělávání Osvícení Anglické Obrázkové Knize Maisy Mouse Bobo Série Anglické Příběhy A Nálepka Kniha 20 Knih/Set

Hodnocení 

858.16 Kč

-22%

1 114.44 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: zdi stiker, anglicky korán kniha, bind, kniha angličtina pro děti, maisi, kniha čínský, els knihy, vr pro dospělé, usborn knihy, 90 nálepka.

Popis produktu: celkem 20 knih myši Bobo sady obsahují 10 příběh knihy a 10 nálepka knihy.

Obsah celé knihy je teplé a zajímavé, plné tvořivosti a radosti.To také ztělesňuje rodičovství koncept dětí v raném dětství.To také poskytuje nekonečně rozšířit prostor fantazii.Je velmi vhodný pro rodiče, jak vést děti ve věku 0-6 let a postupně kultivovat EQ , IQ, zlepšení schopnosti učení a života, osobní zkušenosti, vytvořil Maisy, milované malé bílé myši, což vede děti zažít život z různých úhlů.Na Maisy série je bohatá na barvy, světlé a odvážné, ukazuje důvěru a sílu, linie jsou jednoduché, živé, mocné a plné jednoduchosti, přirozenosti a nevinnosti.S 4 roztomilé kreslené obrázky jako hlavní linie, obrázky jsou jasné a plné nevinných dětinskost, s cílem pěstovat dětské sebevědomí, aby se cítili uvolněně, fyzicky a psychicky a připravit se na budoucí učení.

Tato sada knih je oslavována jako klasika. století v Britské dětské obrázkové knihy.Malá myška Maisy přijde na myši Bobo.On je vždy s úsměvem a miluje sdílení a pomáhá řešit problémy.malá myš.Dětské obrázkové knížky, bez hranic v jazyce, jsou především o ocenění obsahu příběhu, setí semena štěstí.Text je jednoduchý a pro dospělé číst.To může být číst samostatně, když děti vyrůstají.To je také dobré jako osvícení čtení materiálu pro anglické obrázkové knihy.Téma Myš Bobo je jednorázový zážitek série je blízko k srdci malé děti a vzbuzuje ohlas mladých čtenářů.Každý má mnoho nezapomenutelných zážitků v procesu dospívání.Malá Myš Bobo není výjimkou.Jít k lékaři, jít kempování, měnit zuby, jít do knihovny, jít do dětského domu na noc (dítě je kolem 4 nebo 5 let, stejně jako strávit noc v domě svého přítele, v pořadí Tváře s šťastné srdce, stane se dobrým příkladem pro děti učit!

Název: Děti Raného Vzdělávání Osvícení anglicky Picture Book, Materiál: Papír Typ 1 : English příběhy kniha ( 10 knih ) Typ 2 : anglické příběhy sticker book ( 10 books ) Jazyk: angličtina Velikost: 20,5 x 20,5 cm Počet stran: 10+/knihy Použitelné věk: 3~6 let

Balení obsahuje: 10 Knih x Příběh knihy 10 Knihy x Nálepka knihy

Upozornění: velikost je měřena ruce, prosím, dovolte drobné chyby měření.Foto barvy by mohly být trochu odlišné od skutečného výrobku v důsledku barevný displej různé monitory.PLATBA: Před uvedením vašeho zájmu,prosím, potvrďte podrobnosti s námi, pokud máte požadavek na položky.Prosím provést platbu do 3 dnů od objednávky, pokud je to možné.ZÁSILKY: 1. Příprava Čas:potřebujeme 1-2 pracovní dny na přípravu vaší objednávky podle našich numberous objednávek každý den. 2. Prosím zkontrolujte vaši adresu, když píšete v www.kscm-jicin.cz,pokud chcete změnit dříve, než jsme loď na ně, 3.Sledování zásilek informace dotazu můžete zkontrolovat informace přepravy z následujícího odkazu s sledování ne : www.17track.net/en ( zkopírovat do prohlížeče) 1. Pokud jste spokojeni s našimi produkty a naše služby,prosím, chvilku nechte nám possitive zpětnou vazbu s 5 hvězdami .budeme to ocení. 2. Jakýkoliv problém,prosím, kontaktujte nás, prosím, drž se dál od negativní zpětnou vazbu.My vám může poskytnout nejlepší řešení.

Rok Vydání 2010-Nyní
Materiál Papír
Typ 1 Anglické příběhy kniha ( 10 knih )
Původ KN(Původu)
Jazyk anglický
Závazné Vazba V Pořádku
Velikost 20.5 x 20.5cm
Počet Stránek 10+/knihy
Formát Brožura/Brožura
Název produktu Děti Raného Vzdělávání Osvícení anglicky Picture Book
stav Nové
Použitelné věk 3~6 let
Typ 2 Anglické příběhy sticker book ( 10 knih )
Věk Ve Věku 2-5 Let

Související produkty