Ručně vyráběné Jemné Šperky 925 Sterling Silver Náramek Náramek Měkké Hladké Had Kost Náramky pro Ženy DIY Šperky

Hodnocení 

104.89 Kč

-50%

209.78 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: vyplnit zlato, zlato naplněné náramek, argentina suvenýr, 925 stříbro, náramek diamant, diamantový zlatý přívěsek, bangl, pandora 925 původu, náramek diamond muži, odvážné náramky náramky.

Když platby jsou vymazány, většina položky jsou dodávány do 1-3 pracovních dnů(s výjimkou státních svátků a nečekané věci). To obvykle trvá 7-12 pracovních dnů, aby se spojené státy, 15-30 pracovních dnů do jiných oblastí světa.? Kupující na adresu registrovanou na Paypal bude prioritou pro dodací adresu, pokud chcete použít jiné doručovací adresu, pls kontaktujte nás nejprve. Spěšná Doprava je k dispozici, zatímco další poplatek nebude účtován. Pokud je třeba, pls, neváhejte a kontaktujte.

Pokud vaše položky dorazí v uspokojivém stavu, prosím, zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu,? budeme dělat totéž pro tebe. Pokud tomu tak není, Prosím Kontaktujte mě do 7 dnů po obdržení položku, já vám výměnu nebo vrácení peněz? peníze (s/h jsou nevratné). Vše lze vyřešit bez odjezdem negativní zpětnou vazbu. Budu se snažit co nejlépe vyřešit všechny problémy.

Značka vecalon
Kovové Razítko 925 Sterling
Kovy Typ STŘÍBRNÁ
Tvar\vzor Srdce
Styl Ležérní/Sportovní
Je Nastavitelná Velikost No
Náramky Typu Náramky
Příležitosti Zapojení
Jemné nebo Móda Zlato Naplněné
Boční Kámen Diamond
Hlavní Kámen Zirkon
Původ KN(Původu)
Pohlaví ŽENY
Certifikát Typ GDTC

Související produkty