Proti nevyžádanée 2.1 Přenosný Bluetooth Reproduktor Bezdrátový Stereo Subwoofer Těžké Basové Reproduktory, Hudební Přehrávač, Podporu LED Displej FM Rádio TF

Hodnocení 

710.88 Kč

-39%

1 165.48 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: věstník nezdravé, 21 reproduktor, soundbar pro auto, displej mp3, mp3 přehrávač, bluetooth reproduktor, reproduktor, havit přenosný bluetooth reproduktor subwoofer, fm rádio, hudební přehrávač.

Proti nevyžádanée 2.1 Přenosný Bluetooth Reproduktor Bezdrátový Stereo Subwoofer Těžké Basové Reproduktory, Hudební Přehrávač, Podporu LED Displej FM Rádio TF

Vlastnosti - Přenosný Reproduktor Bluetooth,vestavěný bluetooth 2.1 bezdrátový přenos, pracovní vzdálenost až 10 metrů. - Kompatibilní se všemi zařízeními Bluetooth, jako jsou chytré telefony, tablet Pc, iPOD ... - Podpora TF Karta přehrávání hudby. - Podpora FM rádio, FM kanál automaticky - Podpora Digitální Displej+Inteligentní Dálkové Ovládání - Po vypnutí automaticky paměti číslo skladby - Podpora 3 louderspeakers, velký výkon 10W, heavy bass guide tube design - Může odpovídat osobní počítač, MP3,MP4, a je vybaven 3,5 mm stereo audio výstup rozhraní, mobilního telefonu a dalších audio zařízení.

Specifikace Produktu typ: ..............................................MP-09 Bluetooth reproduktor Reproduktory: .................................................. 5W (Bass ) + 2.5 w (Levý) + 2.5 W (Pravý) Reproduktor jednotka:............................................. 3"+2"x2 Frekvenční Odezva:.............................. 80 hz-20 khz Vstupní Impedance: ......................................10kohm Vstupní Napětí: ............................................USB DC 5V Ovládání: ......................................................Volume/BT/Dálkové Ovládání/USB/TF Velikost: .......................................................... 130*220*16 mm Doba Nabíjení: .........................................o 3-5hour Doba Přehrávání: ............................................asi 5-10 hodin Kapacita Baterie: ...................................... 3000mAh Funkce: hudební přehrávač MP3, FM rádio, TF Karty, Line in, USB přehrávání hudby, Dálkové ovládání Oblek pro: Počítač/MP3/MP4/Mobilní Telefon/pro iPOD Balení seznam: 1 x Bluetooth reproduktor 1 x Dálkové ovládání 1 x AUX kabel 1 x USB kabel 1 x Uživatelská příručka 1 x Retail box

VAENSONG MP-09 Bluetooth reproduktor použít takto: Pro první čas, prosím, použijte nabíječku (nabíječka poskytuje proud větší než 500 ma ). Doba nabíjení 2-6 hodin(Může sdílet mobilní telefon nabíječka) . Pak test. 1) Otevřete režim Bluetooth reproduktor. 2) Otevřete mobilní telefon Bluetooth vyhledávání. 3) Klikněte na mobilní telefon pro vyhledávání Bluetooth reproduktory( Bezdrátový Reproduktor ). 4) připojení úspěšné (řečník má voice response). 5) T on reproduktor bude hrát hudbu z vašeho mobilního telefonu.

Když si objednáte, prosím, vyberte způsob dopravy a zaplatit za objednávky včetně expediční poplatek. Budeme odeslání zboží do 3 dnů, jakmile vaše platba je dokončena. Nezaručujeme dodání času na všech mezinárodních zásilek v důsledku rozdílů v celní odbavení časy v jednotlivých zemích, které mohou ovlivnit, jak rychle se váš produkt je kontrolována. Vezměte prosím na vědomí, že kupující jsou odpovědní za všechny další celní poplatky, makléřských poplatků, cel a daní, pro dovoz do vaší země. Tyto dodatečné poplatky mohou být vybírány v době dodání. Nebudeme vrácení poplatků za dopravu pro odmítl zásilku. Náklady na dopravu nezahrnuje žádné dovozní daně, a kupující jsou odpovědné za cel.

Snažíme se co nejlépe sloužit našim zákazníkům to nejlepší, co můžeme. My vám vrátíme peníze, pokud vrátíte zboží s v 7 dnů od obdržení položky z jakéhokoli důvodu. Nicméně, kupující by měl ujistěte se, že položky, vrátil se v jejich původních podmínek. Pokud položky jsou poškozené nebo ztracené, když jsou vráceny, kupující bude odpovědný za takové škody nebo ztráty, a my se nechceme dát kupující plnou náhradu. Kupující by měl zkusit podat stížnost s logistické společnosti na náhradu nákladů, škody nebo ztráty. Kupující bude odpovědný za přepravní poplatky vrátit položky.

Kupující může požádat o výměnu do 7 dnů od obdržení výrobku. Kupující by měl vrátit výrobek v původním nám podmínky a měly by nést náklady na dopravu pro návrat. Kupující by měl vrátit výrobek v původním nám podmínky a měly by nést náklady na dopravu pro návrat. Pokud jakákoli část, je povinen nahradit, kupující by měl také uhradit náklady části, které mají být nahrazeny. Před vrácením zboží, prosím, potvrdit zpáteční adresu a logistické metody u nás. Poté, co jste dát položky do logistické společnosti, pošlete nám, prosím, sledovací číslo. Jakmile obdržíme položky, budeme opravit nebo vyměnit co NEJDŘÍVE.

Jakékoli dotazy poté, co obdrží nebo proces použití,Prosím, neváhejte nás nejprve kontaktovat pro řešení. Těší vaše Pozitivní Zpětná vazba Pro Naše 5-Hvězdičkový Servis. Naším cílem je, ujistěte se, že budete mít příjemný nákup od nás,pokud si chcete nechat žádné negativní a neutrální zpětnou vazbu ,prosím, kontaktujte nás tím, že mi poslat e-mail jako první .budeme to vyřešit brzy a dát uspokojit řešení. Díky za spolupráci

Funkce Funkce Telefonu
Baterie Ano
Vodotěsné No
Napájecí Zdroj Baterie
Displej Ano
PMPO 15W
Podpora Paměťových Karet Ano
Typ Reproduktoru Přenosný
Dálkové Ovládání Ano
Frekvenční Rozsah 85Hz-23KHz
Podpora APLIKACE No
Programy 3 (2.1)
Funkce Přehrávání mp3
Wi-Fi Music FM
Inteligentní Osobní Asistent NIC
Podpora Apt-x No
Výstupní Výkon 10W
Značka Proti nevyžádanée
Hlasové ovládání No
Číslo Modelu MP-09
Komunikace Bluetooth
Vestavěný Mikrofon Ano
Materiál Plastové
Audio Crossover Tři-Způsob
Počet Reproduktor Skříně 1
Kabinet Materiál Plastové

Související produkty