Evropské Bílé krajky Čiré Závěsy Pro Obývací pokoj Květinové Tylu Voile Okno Závěs pro ložnice Svatební dekorace Kuchyně, Dveře

Hodnocení 

117.22 Kč

-40%

195.51 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: obývací pokoj zdobí, dlouhé krajkové záclony, krátké malé opony, ložnice nábytkem., moře čiré závěsy, zemře záclony, závěs dveří, závěs pro live pokoj, kuchyně nástroj, výzdoba domů.

1. Cena je za 1 kus, Závěs / Tylu .Ne pro 1 pár nebo 2 panely . 2. Velikost: Pokud chcete změnit délku, prosím, zanechte vzkaz, libovolné délky Méně než 270cm,cena je stejná.Přijmout Vlastní ( pokud nenajdete velikost, kterou chcete, pls, neváhejte a kontaktujte nás.) 3. Tipy: Pro správnou plnost, panely by měly měřit 2-3 násobek šířky okna. 4. Prosím, dovolte mírné odchylky ( 1-3cm ), vzhledem k lemování. 5. Všechny položky jsou pro skutečné natáčení.Nicméně, různé monitory a různých jasu může způsobit, že barvy mírně lišit.Pokud chcete změnit délku, prosím, zanechte nám zprávu, je velmi důležité, aby zanechat zprávu pro nás, než budete platit objednávku) zpráva je informace by měly zahrnovat : horní stavby,závěs, měření a množství(panely/ks) jsme závislí na našich spokojenost zákazníka uspět, takže vaše zpětná vazba je velmi důležité pro nás,pokud jste spokojeni s našimi položky,prosím, leace nás pět hvězd a pozitivní zpětnou vazbu,a my vám dáme extra slevu v další objednávce,kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní neutrální zpětnou vazbu,budeme pracovat s vámi vyřešit jakýkoliv problém,díky moc!

Použití Kancelář
Styl Evropský a Americký Styl
Značka ENHAO
Typ Instalace Montáž Na Strop
Vzor Typu Květinové
NENÍ Součástí balení Obvazy,korálky, háčky
Technics Tkané
Číslo Modelu J901
barva Bílá
Funkce Translucidus tylu
Zpracování Příslušenství Náklady Součástí
Umístění Okna
Původ KN(Původu)
Způsob Zpracování Průchodka horní,pásky pro háčky ,vytáhnout skládaný pásky,tyče kapsy
Materiál Voile Opony
Mytí Pratelné V Pračce
Použitelné Typ Okna Francouzské Okno
Otevírání a Zavírání Metoda Levé a Pravé Biparting Otevřený
Typ Tyl
Použitelný Prostor Obývací pokoj ,ložnice ,kuchyň,balkon,pracovny,hotelu
Formát LANO
vzor Příze Barvené

Související produkty