R22 Chladivo Domácnost Klimatizace Fluorid Přidání Tool Kit Auto Klimatizace Freon Společné Cool Plynoměr Dropship

Hodnocení 

198.97 Kč

-29%

284.18 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: webasto diesel, chladivo r134a, r134 a, detektor freonů, pro r410, plyn r134a chladiva, freon, chladivo potrubí gauge set auto, co2 detektor, r410a.

Informace: Jméno: R22 Chladivo Domácnost Klimatizace Fluo jezdit Přidání Tool Kit Auto Klimatizace Freon Společné Cool Plynoměr

Poznámka:

Prosím, nepoužívejte příliš velkou sílu při načítání otvírák na láhve. To způsobí, že gumová podložka uvnitř láhve, otvírák na deformovat a plynu. Utáhněte s normální silou.

Pokud chladiva se přidává, ukazatel tlakoměru je kolem 8-13, to znamená, že kompresor klimatizace je nefunguje, a klimatizační zařízení musí být kontrolována.

1. Klimatizace může být normálně v chladicí státu. Dva externí konektor mají kapky vody, když klimatizace běží na chvíli? Ano, normální, jeden s nebo bez, nedostatek fluo jezdit, ne, ne fluo jezdit.

2. Otevřete vnitřní kryt, vyjmout filtr, vnitřní měděná trubka má kapky vody, normální; bílá mráz, nedostatek fluo jezdit, nic, žádné fluo jezdit.

R22 vyplnit hodnotu tlaku: podívejte se na nejvzdálenější kruh (0-15) černá číslo vytočit, přidat tlak na 4-5 tlak!

R134A vyplnit hodnotu tlaku: podívejte se na nejvzdálenější kruh (0-15) černá číslo vytočit, přidat tlak do 2,5 tlak!

Návod:

1. Nastavte klimatizaci do režimu chlazení a teplota nejnižší.

2. Zkontrolujte, zda klimatizace funguje správně.

3. Zkontrolujte, zda kompresor běží normálně.

4. Po kontrole připojte fluor-přidání zařízení na straně vzduchu-klimatizace nízkotlaký ventil.

5. Zkontrolujte, zda zkušební tlak. Pokud to není normální, to musí být opraveno.

6. Přidat fluo jezdit.

Balení seznam:

466 palcový fluoru přidání metr*1

Fluor přidání trubice *2

Adaptér *1

Univerzální otvírák na láhve*1

• Všechny položky budou odeslány do 2 pracovních dnů po zaplacení je vymazána.• Všechny položky budou odeslány Poštou Mail, který obvykle trvá 15-35 dní, aby se dospělo.• Mezinárodní doprava vyžaduje složitější lodní postupy (např. obou zemí celní, tranzitní stanice atd.), také bude mít vliv mnoho faktorů, například na dovolenou, počasí atd, tak to bude pravděpodobně trvat delší dobu, pro vaše zboží dorazí na konečné místo určení. Děkujeme za pochopení v této věci.• Dovozní cla, daně z přidané hodnoty, a jiné poplatky nejsou zahrnuty v položce cena nebo přepravní náklady.Země Doba Dodání(Poštou Letecky)

Platba :

• Přijímáme Alipay, West Union, TT, Bankovní Převod , QIWI Peněženka, WebMoney , Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.• Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky• Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

• Zákazník zpětná vazba je pro nás velmi důležité.• Prosím, nechte 1 minutu a kontaktujte nás PŘED odjezdem špatné zpětné vazby, budeme řešit problém pozitivně a dělat vše, co můžeme, aby jste spokojeni• pokud tam je nějaký problém s vaším nákupem. Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka!Naše ordinační hodiny jsou :- 9:00 až 18:00 (GMT +8) pondělí až pátek - 8:30 do 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd naše kancelář je uzavřena v neděli a o svátcích (Čína), omlouváme se za pozdní odpověď během holidaysOur Mise:1. Exportovat vysoce kvalitní zboží z orientu za konkurenční cenu pro vás.2. K práci s našimi zákazníky budovat své podnikání .3. Maximalizovat naše mezinárodní kupující s ziskovosti a konkurenceschopnosti.Prosím, vrať se brzy a navštivte nás znovu!

Speciální Funkce Chladivo Tlakoměr
Použití pro pro Domácnost
Spu LD04038
Název Modelu Náplň chladiva
Typ Materiálu Měď
Drop shipping Podpora
Šířka Položky 10cm
Rok 2018
Hmotnost Položky 500g
Funkce 1 R22 R134
Položka Výška 10cm
Původ KN(Původu)
Typ Položky Montáž klimatizace
Externí Testování Certifikace CCC
Typ Montáž klimatizace
Položka Délka 10cm

Související produkty