5A 12V 60W 24V 120W Adjuster Regulátor PWM regulátor otáček Má patent Pulse Width Modulátor AMP Guvernér DC motor kartáče spínač

Hodnocení 

210.65 Kč

-35%

324.19 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: 24v čerpadlo, regulátor otáček, 5000rpm motor, 120 v motor speed controller, 24 v motor speed controller, 12 24v motor speed controller, 12v střídavý motor, 24v zařízení, 5000RPM, dc high speed motor, 12v 60w motor.

12V 24V 5A 60W 120W Nastavitelný Regulátor PWM řízení otáček Má patent Pulse Width Modulátor AMP DC motor regulátor otáček spínač

To je patentovaný výrobek s vysokou kvalitou. Patentovaný kód: 201130018952.3

Specifikace:

Model: PWM

Vstupní napětí: DC 12V/24V

Aktuální: neustále pracovat 5A, okamžitě práci 8A

Ovládací Výkon: 60W (12V) , 120W(24V)

Rychlost provozní Rozsah: 0% -100% rozsah nekonečně variabilní rychlostí .

Snížení rychlosti sníží točivý moment, výkon.

Připojení:

Pokud je třeba přepnout přepínač :

Návod K Použití:

1). Po obvodu správné připojení a příkon, ve směru hodinových ručiček otočte knoflíkem, když slyšel zvonění zní, je začít ovládat. Rotační úhel více ležák, rychlost více rychlejší, při otočení do konce, otáčky motoru dosáhnou MAX. rychlost.

2). Změna motorových negativní a pozitivní, může změnit směr otáčení motoru.(Nebo nainstalovat CW/CCW spínač můžete získat stejný efekt)

PWM Charakteristika:

Řízení rychlosti STEJNOSMĚRNÉHO motoru, rozsah 0~100%, rozsah nekonečně variabilní rychlostí .

Snížení rychlosti sníží točivý moment, výkon.

Vysoká účinnost, vysoký točivý moment, nízké generování tepla.

PWM(Pulse Width Modulator), na jeho základní charakteristikou je obvykle používá pro DC lampy intenzita světla ovládání a DC motoru. Zde jsme použili pro DC motor speed controller, tam jsou dvě výhody PWM pro DC motor:

1). Je to skrz změna náměstí vlna povinnost poměr, aby se načítání času připojení se liší od 0-100%, ovládání odlehčit intenzitu/rychlost.Přijímá PWM control, je možné, aby energie vysoká účinnost použití.

Například, použití PWM výstup zatížení 50% výkonu, PWM obvodu stát 50%, téměř všechna energie byla použita pro zatížení výstupu. Naopak, použití Odolnost proti Poklesu napětí výstupní zatížení 50% výkon, přístroj by stálo více než 71% výkon, 21% energie je odpadní teplo ztráty a odolnost proti poklesu napětí.

2). Přijímá PWM pro ovládání můžete udělat motor vstupní Napětí 100% využity (12V/24V), je přínosem pro překonání odporu získat vyšší točivý moment.

Přijímáme platební metody poskytované www.kscm-jicin.cz Úschovy. V současné době můžete platit pomocí Visa, MasterCard nebo Bankovním Převodem . Další platební možnosti budou přidány v blízké budoucnosti.

Podmíněná je bezpečný, snadno ovladatelný a je to ZDARMA. Není třeba vytvořit vázaný účet. Vše, co potřebujete, je Alibaba.com Členství. Escrow je zdarma pro zákazníky, ne?t muset platit za Hypotéku.

Také jsme accpet Westernunion .

Pošleme položky do 1 až 3 dnů, jakmile vaše platba je přijata.

Když si objednáte, prosím, vyberte způsob dopravy a zaplatit za objednávky včetně expediční poplatek. Jsme dodávky přes China Post Air Pozemku/Mail ve výchozím nastavení, což obvykle trvá 15 až 35 dnů. Je to záviset na destinace, a účinek tím, jak celní, dovolená, počasí.

Pokud potřebujete rychlejší dodání, můžete si vybrat EMS/UPS/DHL/FEDEX/TNT, ale kupující by měl platit tento expresní poplatek.

Prosím, dobře na vědomí, že kupující jsou odpovědní za všechny další celní poplatky, makléřských poplatků, cel a daní, pro dovoz do vaší země. Tyto dodatečné poplatky mohou být vybírány v době dodání.

Snažíme se co nejlépe sloužit našim zákazníkům nejlépe, jak můžeme.

My vám vrátíme peníze, pokud vrátíte zboží do 15 dnů od obdržení položky z jakéhokoli důvodu. Nicméně, kupující by měl ujistěte se, že položky, vrátil se v jejich původních podmínek . Pokud položky jsou poškozené nebo ztracené, když jsou vráceny, kupující bude odpovědný za takové škody nebo ztráty, a my se nechceme dát kupující plnou náhradu. Kupující by měl zkusit podat stížnost s logistické společnosti na náhradu nákladů, škody nebo ztráty.

Kupující bude odpovědný za přepravní poplatky vrátit položky.

Jsme zodpovědní za škody a ztráty v dopravě, a to i myslel, že poškození je téměř nemožné.

Nabízíme bezplatnou výměnu do 15 dnů od obdržení výrobku . Kupující by měl vrátit výrobek v původním nám podmínky a měly by nést náklady na dopravu pro návrat.

Před vrácením zboží, prosím, potvrdit zpáteční adresu a logistické metody u nás. Poté, co jste dát položky do logistické společnosti, pošlete nám, prosím, sledovací číslo. Jakmile obdržíme zboží, budeme vyměnit co NEJDŘÍVE.

Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je moc na naši práci. Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.

Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu . Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

1. Fotografie a ochranné známky jsou převzaty sami, každý, kdo kopii od nás bez našeho souhlasu, bude zacházeno s právní akce!!!

Typ Motoru DC Motor
Moc 60W (12V) , 120W(24V)
Číslo Modelu PWM-5
Aktuální Okamžitě pracovat
Vstupní napětí DC 12V/24V ±15%
Čistá Hmotnost 50 g

Související produkty