GreenTropical Listy Zeď Obtisk Přírody Palm Stromu List Rostliny Samolepka na Zeď Umění nástěnné Malby pro Děti Pokoje, Obývací Pokoj Školky Učebny

Hodnocení 

345.82 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: dveře papíru, vinyle samolepky na zeď, dekor ornament, palm, list wall rohu samolepky, bull samolepky na zeď, aster květina, džungle list, samolepky na zeď, kabinet papír, sabaka samolepky na zeď.

BALENÍ A VELIKOST

2 ks tropické rostliny samolepky na zeď. každý list velikost 45 cm×60 cm/ 17.7"x 23.6 palce.

FUNKCE

DIY inspirace, samolepky snadno použitelné!vyměnitelné, opakovaně a snímatelné!nejsou zapotřebí žádné nástroje, jen své vlastní ruce!

VZOR

Krásné tropické rostliny zeď, nálepky, tisk, umění a moderního designu v atraktivní nástěnné malby.jasný tón a strongcolor, dokonale zdobí váš pokoj a experss sebe.

APLIKACE POVRCH

Lze aplikovat na všechny hladké a čisté povrchy, jako jsou stěny, skleněné dveře,okenní tabule, šatna, atd. Velká čínská zeď dekor pro váš dětský pokoj.

POZNÁMKA

Pokud se obáváte o samolepky bude odlepovat,fénu by to být skvělá volba.Držte fén asi 6-8" od obtisk, který chcete odstranit.S fénu nastavte na nízké nastavení, teplo obtisk dobu asi 5 sekund, Pak stiskněte jemně s kreditní kartou.

Materiál PVC
Specifikace 2pcs
Scénáře Sklo/Koupelna
Klasifikace Samolepky Na Okno
Styl Moderní
vzor Nálepka Na Zeď Letadlo
Značka WINDVALE
GreenTropical Listy GreenTropical Listy
Téma abstraktní

Související produkty