1200mAh 102540 3.7 V dobíjecí baterie 102440 Příběh Krále box reproduktoru skeneru 952540

Hodnocení 

151.82 Kč

-46%

281.15 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: logitech g502, 37 v baterie, jbi flip4 baterie, 3.7 v 1200mah lithium polymer baterie, 30w reproduktor woofer, 103040 baterie, reproduktor w král, 3.7 v 1200mah baterie nabíječka, baterie syma x5c, gbl flip4 baterie.

Vítejte v Našem Obchodě, Pokud budete potřebovat, prosím, aby,Díky!Tipy: dobrý den,přítel,prosím, na vědomí,že Pokud paměti nemají koupit,doufám, že můžete pochopit,Díky! 1. Než si koupíte, prosím, potvrďte svůj stroj, ať už na podporu tohoto batteryBattery model je sizeas dlouho, jak vhodnou velikost může. 2. Baterie Napětí 3.7 V-4.2 V, jsou normalBattery Velikost a Kapacita se chybová rangeBut můžeme najít vhodný pro vás. 3. Většina typů baterií nejsou stříkané Baterie ModelVoltageCapacityetc., ŽÁDNÝ Maloobchodní BoxPacked Bezpečně v Bublinkové Tašky. 4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci. 5. Pokud je tato položka se zástrčkou, prosím, nezapomeňte, aby nám řekli, jaké plug jste wantotherwise budeme odeslat položku bez konektoru.Vlastnosti: 1. 100% zbrusu nové. 2. Vysoká kvalita a vysoká kapacita. 3. Vestavěná ochrana obvodu PCM pro zabránění nabíjení nebo vybíjení. 4. Balíček obsahuje: 1 x PC lithium-polymerová Dobíjecí baterie.Aplikace 1. Baterie je opatřena ochrannou deskou, která má funkci prevence v průběhu nabíjení, v průběhu vybíjení, po proudu, zkrat, atd.. 2. Tento produkt se používá hlavně pro MP3 MP4 MP5 GPS Navigátor PSP Bluetooth Hračky DVR Reproduktor, Mikrofon, Diktafon, Mobilní Telefon, Nouzové Napájení, Tablet PC, Mobilní Telefon, PDA, FOTOAPARÁT, Power Bank DVD, EVD Chytré Hodinky E-knihy, Notebook Vrtulník Elektronická Cigareta s Plochou Sluchátka Digitální LED a dalších elektronických zařízení.

Model výrobku : 952540102540

Nominální kapacita: 1200mAh

Rozměry výrobku: tlusté 10 MM (+ 0,2 MM), šířka 25 MM (+ 0,5 MM) * dlouhý 40MM (+ 0.5 MM)

Jmenovité napětí: 3.7 V

Nabíjecí napětí: 4,2 V-5,0 V

Nabíjecí teplota: 0 C ~ 45 ° C

Výstupní teplota: -20 C ~ +60 ° C

Skladovací teplota: -20 C ~ +35 C

Nabíjecí proud: standardní nabíjení: 0.5 C, fast charge: 1.0 C

Standardní způsob nabíjení: 0.5 C CC (konstantní proud) nabíjení na 4,25 V, potom CV (konstantní napětí 4.2 V) nabíjení dokud nabíjecí proud je menší než 0,05 C

Maximální nabíjecí proud: 1C

Maximální vybíjecí proud: 1C

Ochrana IC parametry: ochrana před přebitím napětí 4.20 V + 0.05 V, nad, vypouštění ochranu napětí 2,7 V + 0,1 V, maximální proud 2A.

Povaha: MP3 MP4 MP5 GPS navigace, Bluetooth sluchátka, malý zvuk, malé hračky, bezpečnostní produkty, palmtop počítače, e-book, záznam pera, mobilní napájení, sluchátka audio a tak dále.

Upozornění: baterie nesmí být zkratovány, z pozitivní a negativní pól.Je to zdarma od požáru / výbuchu pryč od ohně.

Zavedení baterie:

Život jednoho, MP3 lithium baterie

Jako mobilní telefon lithiové baterie, životnost MP3 vestavěná lithiová baterie je asi 300 až 500 krát hluboké a hluboké (národní standard).To znamená, že po jednom nebo dvou letech používání, hrací doba bude zřejmě zkrácen, a někteří dokonce nemohou být použity úplně, pak se musí nahradit novou baterii používat.A téměř všechny různé stroje nemají, po servisu za účelem snížení nákladů, při instalaci B baterie se používá v baterie (tovární výrobky, vadné výrobky, třída), tři měsíce po použití, výkon baterie může být přímo dolů, kratší život.

Dvě, MP3 lithium-iontová baterie doba přehrávání

Hrací čas je týkající se kapacity baterie a spotřebu energie stroje.Větší displej, tím více energie se spotřebuje a větší baterii.Kapacita MP3 lithiová baterie pod 1,2 palcový displej je obecně ve 150--300mAh, doba přehrávání po úplném elektřiny je asi 8 hodin, kapacita MP3 1,5-1,8 palcový displej je obecně 300--1000mAh, kapacita baterie 2,5 palcový displej MP4 je o 1800mAh.Různé karty stroj nepoužívá po servisu.S cílem snížit náklady, to je použito v B výrobek elektřiny v nakládací stroj.Obecné kapacita bazénu je 20% nižší, než to, a hrací doba je kratší.

Tři, jak to říct, můj stroj je problém s baterií?

Pokud váš MP3 zařízení Bluetooth má následující jev, baterie musí být nahrazena.

1. To byl použit pro více než jeden rok, a hraje (pohotovostní režim), čas je samozřejmě zkrátit (o 3 hodiny), což naznačuje, že je kapacita baterie sníží a životnost je až.

2, nelze zapnout nebo vypnout: baterie je zkratován nebo má špatnou kvalitu, plyn je rostoucí nebo vnitřní odpor se zvyšuje, a baterie je neplatný.

3, vysílání účinek je horší: vnitřní odpor baterie a zvyšuje výstupní napětí je příliš nízké.

4, nemohou být přehrávány na všech: Baterie kroužkem nebo v ochranném obvodu kruhu, selhání baterie.

Poznámka: pokud MP3 začne být normální a později našel selhání, více než 90%, je baterie důvod, protože ostatní elektronické komponenty kroužky jsou méně pravděpodobné, a baterie je spotřební materiál, kvalita je nerovnoměrné, a nabíječka je obecně vysoké výstupní napětí, není omezený tlak (4.2 V) funkce pro lithiové baterie, zcela na baterii.Ochrana linky je snadné poškození.Cenný MP3 nemůže být použit pro malé baterie, důvod je velmi nepříjemné.

Balíček Ano
Velikost Prismatic
Použití Další
Číslo Modelu Baterie
Dobíjecí Ano
Typ Li-polymer
Sada Typ Baterie Pouze
místo původu Čína
Služby Obchod, záruka
Ochrana pcb
Množství 1KS
Náhradní Baterie Ano
Značka yorwats
stav 100% Nové

Související produkty