Pro NISSAN PATROL Android Radio magnetofon 2010-2018 Auto Multimediální Přehrávač, Stereo PX6 hlavní jednotka Tesla Navi Č. 2din Autoradio

Hodnocení 

14 926.77 Kč

-30%

21 324.05 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: 1 din android autorádia, nissan y62, thermal grease, artic silver 5 tepelné pasty, nissan patrol y61, px6 gps 1 din, 2din android radio, tepelné pasty zf12, 2 din nissan qashqai, patrol y61.

Pro NISSAN PATROL 2010-2018

Android 9.0 autorádia GPS Navigace

Systém

Čistý Android OS 9.0 : 1. Procesor: Šesti-Core 64bit PX6 2. RAM: 4GB DDR3 3. ROM: 32GB/64GB

Vlastnosti:

1: Vestavěný DSP 2: Vestavěný CARPLAY 3:Podporují Android AUTO 4:Podporují hlasové ovládání: angličtina 5:Podporují Bluetooth 5.0 6: Vestavěný Wi-fi / Podpora sítí 3G/4G Sítě 7:Kapacitní Multi-dotykový displej / Rozlišení HD 1920*1080 IPS Obrazovka 8:Podporují HD 1080P+Podpora Lossless hudba 9:Podporují Android Aplikace ke stažení a Google play store

Máme EU/RU Skladu:

Odeslání z EU skladu do těchto zemí bez dph a žádné dovozní daň DHL: Austria/Belgium/Bulgaria/Croatia/Czech/Republic/Denmark/Estonia/France/Finland/Greece/Hungary/Ireland/ Itálie/Lotyšsko/Litva/Lucembursko/Malta/Nizozemsko/ Polsko/Portugalsko/ Rumunsko/ Švédsko /Slovensko/Slovinsko/Španělsko/Spojené Království. Máme sklad v Spojené Království,Německo a tak dále, aby vám nejvíce rychlé dodání a doručení, kupující z Evropských zemí a Ruska, ŽÁDNÉ Dodatečné Náklady, ŽÁDNÉ DALŠÍ NÁKLADY, jen přímé a rychlé doprava zdarma!

Podpora více jazyků:

Podpora více jazyků ,a to až do 70 Národních Jazycích.

Obsah Balení:

Náš produkt, přijít s GPS antény, GPS mapa pro vaši zemi,USB adaptér,Audio a video vstup kabel, napájecí kabel, atd, všechny sada pro instalaci v balíčku.

Volitelné:

1.Podpora DVR Funkce :Podpora DVR pro přední,to bude nechat vaše cesta větší bezpečnost. 2.Podpora Externí DAB Přijímač (Působí tím, Toush Obrazovky) 3.Podporou OBD OBD II Auto diagnostický nástroj,můžete vědět, že vaše auto podmínkou kdekoliv.můžete koupit OBD dongle od nás 4.Podpora TV:může podpora DVB-T2/ISDB-T,s naším DVB-T2/ISDB-T box a konektor,můžete pracovat na naše auto DVD displej 5.Podpora zadní kamera,když jste couvání auto to bude fungovat automaticky,může se zobrazit ctít trati.

O Instalaci Instrukce

To je plug-and-play instalace, ale doporučujeme vám najít místní profesionální instalační technik nebo auto&V store nainstalovat naše zařízení v autě, takže se můžete vyhnout poškození vašeho řídicího panelu a samotného hostitele. Samozřejmě, pokud budete potřebovat pomoc, můžete se obrátit na nás.

Prosím, zanechte své auto detail, zprávu pro nás, když si nejste jisti, zda je oblek pro vaše auto. Pokud je vaše auto palubní desky je stejný jako na obrázku níže, můžete si koupit tento model

Po instalaci:

FAQ:

1. Jaké funkce má Android radio nabídnout? Android radio je Android tablet, který zahrnuje možnost instalace aplikací pro Android a GPS navigace s navigačním aplikace dle vašeho výběru. Mezi další vlastnosti patří možnost připojení MirrorLink s iPhone nebo Android telefony, Wi-Fi připojení, Bluetooth hudbu a telefonní hovory, AM/FM rádio, atd, zatímco většina OEM funkce jsou zachovány. Další příslušenství, například Bluetooth adaptér, digitální TV tuner, USB DVD přehrávač, aftermarket záložní fotoaparát, atd. 2. O Instalaci Instrukce Většinou, Android rádia jsou plug and play, a obvykle tam jsou dráty, plánek k dispozici, ukazuje, jak se připojit do auta, takže většina z času lidé mohou nainstalovat rádia sami. Můžeme také poskytnout aktuální pomoc on-line na požádání. Nicméně, pokud máte strach z porušení čehokoliv v autě, je lepší zaplatit profesionální dělat instalace. 3. Musím platit clo? Cena nezahrnuje daně, cla nebo poplatky účtované vlády. Kupující je odpovědný za tyto poplatky, pokud použitelné. Pokud nesouhlasí, aby za ně zaplatit, prosím, nekupujte. Pokud máte speciální požadavek o deklarované hodnoty, prosím, kontaktujte nás, když umístíte objednávku. 4. To, co Android aplikace mohou být nainstalovány? Téměř jakýkoliv Android aplikace kompatibilní s Android verze firmwaru rádia může být instalován. Google Play je zahrnuta v rádiu. Můžete také nainstalovat aplikace, které nejsou v PlayStore umožňuje 'Neznámé zdroje'. 5. Jak se mohu připojit rádio k Internetu? Android zařízení mají Wi-Fi připojení, takže může být připojen k jakékoliv Wi-Fi sítě, pokud znáte heslo. Pro připojení k Internetu mimo váš domov, můžete buď zapnout v telefonu Wi-Fi Hotspot, nebo koupit specializované Mobilní Wi-Fi Hotspot pro váš vůz. Některé Android rádia mají také vestavěný slot pro SIM, který vám umožní používat SIM karty 3G nebo 4G LTE připojení.

Din Din
Velikost obrazovky
Digitální Média Formátu mp3
Usnesení 1280*800
RAM 4G
Android 9.0 4 GB RAM, 32/64 GB ROM
MirrorLink
Velikost Položky 12,1 PALCOVÝ
Auto GPS Navi pro
APLIKACE
Značka Aotsr
Sedět Na
hlasové ovládání
Rozhraní HDMI
Velikost Displeje 12"
Název Modelu ZF-1222S
Napětí 12V
Hmotnost Položky 6kg
Ven Moc 4*50W
Android AUTO
PX6 Hexa Core 4 GB RAM, 32/64 GB ROM
Nissan Model HLÍDKA
Pro Vozidla Značky/Modelu Nissan
OSD Jazyk Čínština (Zjednodušená)
Operační Systém Android 9.0
Speciální Funkce Bluetooth
Původ KN(Původu)
TF/Micro SD Slot 0
Vestavěný CARPLAY
Max Externí Paměť 64G
Rozhraní RCA
Typ Materiálu ABS
Ovládání na volantu
ROM 32G

Související produkty