Nové Příjezdu Žluté Zakázku Ženy Obleky, Ženy, Práce Nosit Dámy Oblek Oblek Office Smokingy Dva Kusy Oblek(Bunda+Kalhoty)

Hodnocení 

2 032.94 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: smoking ženy, červené žluté tepláky, paní smoking, oblek ženy žlutá, červené tuxedo ženy, clay sliz transparentní, ruku bláto, biker denim vesta, muži smoking, žluté světlé tepláky.

Vítejte V Našem Obchodě

Párty, Oblek Svatební Oblek Oblek Ležérní Oblek

Prosím, Šťastný Nakupování!

Poznámky

1. Jsme jsou továrny, dodavatelem a jsme on-line po dobu 24 hodin. Takže pokud máte nějakou otázku o tom, styl, velikost, barva, doprava, atd, prosím dejte nám vědět, my vám odpovíme vám v první době.

2. Naše obleky bude provedena jako více než 95% podobně jako na obrázku. Takže tam může být nepatrný barevný rozdíl mezi fotografií a hotového obleku (to není chyba), protože různé zobrazení obrazovky bude mít trochu jinou show na stejnou barvu .

3. O kravatu a kapesník, barvy, barva je náhodné, možná odlišný od stylu fotografie. Pokud máte barva požadavky, prosím, kontaktujte nás, aby se na vědomí. Děkuji vám za pochopení.

VELIKOST GRAFU

O Standardní Velikost Grafu: prosím, vyberte správnou velikost podle vaší vlastní věci, což je pro nás velmi důležité, aby se obleky pro vás. Pokud máte jakýkoliv dotaz, prosím, kontaktujte nás.

JAK MĚŘIT

Pokud výše uvedené standardní velikost nesedí vám, nebojte se, můžeme na zakázku pro vás, a cena je stejná, vítejte na vybrat a koupit.

Pokud chcete zakázku, prosím, změřit své tělo jako následující měření foto, a ukázat jim, nám.

BARVU GRAFU

Prosím, řekněte nám, barvu, když si objednáte:

Typ Položky Pant Obleky
Číslo Modelu 5200
Styl Ležérní
Oblečení Délka Pravidelné
Délka rukávu(cm) Plné
Značka Caterinasara
Složení Materiálu Polyester
Pant Typ Closure Tlačítko Fly
Límec Vroubkované
Typ Closure Jediné Breasted
Pohlaví ŽENY
Materiál Povlečení
Věk Věkové Kategorie 18-35 Let

Související produkty