Blokování Dětské Bavlněné Otisky Tkaniny pro DIY Šití Děti, bryndáčky, povrstvené, prostěradla, Bavlněné Pletené Jersey materiál 50x170cm

Hodnocení 

160.69 Kč

-24%

214.11 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: tkanina jersey úplet, vintage jersey tkaniny, tkanina jersey, 100 bavlna jersey úpletu, černé prostěradlo jersey, alencon krajky tkanina, jersey povlečení, tkaniny interlock, tkanina s potiskem vesmíru, tkaniny jersey city.

Věnovat pozornost :

Cena je za jeden kus(50 cm délka *170cm šířka)

Hmotnost za jeden kus je o 0,2 kg.

Jeden kus je 50x170cm ,

Dva kusy je 100x170cm,

3ks velikost 150x170..atd

Vezměte prosím na vědomí, že fyzikální obraz ne tak jasné, v závislosti na vašem monitoru, barva je nevyhnutelné, mysl obejít.

Tkaniny příležitostné malá vada: svetry, chybí, závit nevyhnutelné. Drobná vada, nemá vliv na velký efekt

Použití Tkanina střední tloušťka, dvojité pletené tkaniny technologie, vhodné pro dětské oblečení, bryndáčky, povrstvené, prostěradla, a tak na látkové plenky soft close fit. O Doprava :

Pokud celková částka je nižší než $5, pošleme zboží přes ekonomický balíček .Pokud nechcete dostávat balíček v obvyklém čase, prosím, kontaktujte nás pro kontrolu. Ale ne otevřít spor bez kontaktu!

Zpětná vazba :

1.Pokud existuje nějaký problém s našimi produkt, můžete požádat o vrácení nebo vrácení do 7 dnů po obdržení položky. Ale prosím, kontaktujte zákaznický servis první před návratem nebo otevřít spor, budeme se snažit v našich silách, aby vám pomohl. Děkuji!!!

2.Postive zpětnou vazbu a pět hvězd je velmi ocenil, pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby. Logistické informace sleduje pouze domácí, a tam bude žádné logistické informace po zboží opustí zemi původu ,pokud byste chtěli použít anothercourier, dejte nám prosím vědět .Hospodářská logistika balíček přepravní doba je obvykle o 60 dnů, prosím, buďte trpěliví, obecně to může přijít v čas, ale pokud ochranná lhůta překročena, můžeme prodloužit dobu ochrany nebo opětovného doručení nebo vrácení peněz, pokud tam je nějaký problém, prosím, Kontaktujte nás a my vám rádi pomůžeme.

Technics Pletené
Styl Prostý
Typ Produktu Jiné Látky
Způsob prodeje metr
Typ Jersey Tkanina
Pletené Typ Útek
Funkce Prodyšné
vzor TISKNOUT
Materiál Bavlna
proces Potisk a barvení
Složka obsahu 100%
Šířka 170cm
Značka dojemné péče

Související produkty