6 KS Set Doll Šaty Oblečení Kabát+vesta+sukně+taška+brýle+boty pro 18" palcové American Girl Doll Mnoho Styl pro Výběr

Hodnocení 

151.17 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: native american girl doll, panenka 18 palcový doll oblečení, 40 45 cm doll šaty, Panenka 55cm, keiumi 18 palcový doll oblečení, street style, loli panenka, blyth panenka mini, sexy americká dívka panenku, 18 palcový doll oblečení lesklé.

Dokonale se hodí všechny Americká Dívka,Madame Alexander velikosti panenky přibližně 18" vysoký Všechny oděvy jsou ručně šité a kvalitní,100% Zbrusu nový Balíček zahrnuje: 1 sada oblečení(stejně jako si vyberete) jen pro 18" American Girl Doll (Panenka Není součástí balení) skvělý dárek pro vaše děti ,vaše přátele a sebe

O lodní Jsme Loď Na celém Světě.Předtím, než budete platit, prosím, ujistěte se, že vaše adresa odpovídá adrese byste chtěli, abychom k lodi. USA: Všechny zásilky do USA bude dodáno do USPS do 6-15 dnů s sledovací číslo. RUSKO: Všechny zásilky do RUSKA bude dodáno do China Post v 10-25 dnů s sledovací číslo. Jiných Zemích: Všechny pozemky s výjimkou USA/RUSKO bude dodáno do Číny Post Registrované Leteckou Poštou v rámci 25-45 dnů s sledovací číslo.

Poznámka : Prosím, laskavě pochopit, že pozemek může být zpožděn o nějaké nečekané situaction, jako je špatné počasí,dovolená nebo koná celní.Pokud balíček nedorazí do dodací lhůty.Prosím, kontaktujte nás, jsme vám spokojen řešení.

Pohlaví Holky
Materiál Hadříkem
Rozměry 45cm
Typ Příslušenství
BJD/SD Atribut Příslušenství
Mfg Pořadové Číslo Módní

Související produkty