SPEERISE Ženy Poloviny Pasu Sukně Sexy Spandex-line Sukně Stretch Kolena Taneční Krátké Mini Sukně Oblečení Klub-line Nad Kolena

Hodnocení 

389.07 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: prsní silikonové formy, unitard, spandex unitard, bez rukávů kombinéza, muži unitard, speerise ženy, unitard ženy, dance unitard, speerise unitard, baletní trikot.

1. Spandex lycra, měkké a prodyšné tkaniny.

2. Tkanina má Vynikající úsek

3. Ideální pro představení,kostýmy a týmy.Clubwear, to vám dává flexibilitu, kterou potřebujete; spárovat s taneční topy pro třídy nebo výkony a týmy.

Tento skvělý produkt je součástí našeho Týmu Základy, vítězná volba pro tanec, kostýmy a týmu fandit.Měkká, prodyšná tkanina má vynikající úsek na cenu.

4 canl být také pro plavání . 1) EMS a ePacket : 5-10 dnů 2) China Post Air Mail: 10-25days 3)CNE Express nebo SF-EXPRESS 5-12 dní 4)UPS, DHL, FedEx: 3-5 pracovních dnů 5) Čína Express je zaručeno, 3 až 5 den doručení.Slibujeme 100% Vrátit nebo Vyměnit do 48 hodin, prosím, kontaktujte nás nejprve pro rychlé a uspokojivé řešení.Vezměte prosím na potvrzení vaší objednávky (správnou velikost, barva, styl) pozorně, než se rozhodnete objednat.Všechny objednávky jsou zpracovány podle vašeho potvrzení objednávky, a my se snažíme v našich silách uspokojit všechny zákazníky.Můžeme zaručit pouze kvalitní zboží bude dodáno.Doba dodání se pohybuje od 7working dnů na 30 pracovních dnů pro různé předměty a různé regiony.Jsme výrobce a velkoobchod, také retailor, přijmout vlastní.Vítejte potenciální klienty a obchodní partnery, kontaktujte nás.

Dekorace NIC
Materiál 80%Nylon, 20%Spandex
Číslo Modelu ds32
skvělé pro výkon,kostýmy a týmy. Clubwear, Plavat.
Pohlaví ŽENY
Značka speerise
Vzor Typu Solidní
Pas Přírodní
Silueta A-LINE
Styl Sexy & Club
Barvy černá a modrá
Šaty Délka Nad Kolena, Mini

Související produkty