Disney Princezna Sofie Zásoby Strany Šálek, Talíř, Ubrus Baby Sprcha Narozeninové Party Dárkové Tašky Pro Dívky Laskavosti Strany Dekor Set

Hodnocení 

280.94 Kč

-30%

401.40 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: panenka princezna sofie, taška radka myši, kuchyně mickey, dívka narozeninové párty dárky, disney princess, Disney, hrnek mickey mouse, narozeniny princezna sofie, junioři oblečení disney, Frozen 2.

Disney Princezna Sofie Zásoby Strany Šálek, Talíř, Ubrus Baby Sprcha Narozeninové Party Dárkové Tašky Pro Dívky Laskavosti Strany Dekor Set

PRODUKT RUČNÍ

Téma:Disney Princezna Sofie

Uživatel:Pro 20 lidí

Velikosti: Cup-7.5*8.5*5.2 cm

P pozdě-7 palců

Ubrousek-16*16cm

Vlajka-2,5 m

Sláma-22cm

Dárkové tašky-16.5*25cm

Ubrus-108*180cm

Poznámka: 1.Vzhledem k ruční měření, velikost může mít 1-3cm chyba

2.Vzhledem k jinému Monitoru, barva může mít malý rozdíl.

PRODUKT SHOW

Kupující Čtení:

1. Budeme obvykle postupovat objednávky do 24 hodin, jakmile je platba receivdAbove Datum Dodání Je Pouze orientační, Někdy Bude Odloženo O Svátky, Festivaly, Špatné Počasí, Zvyky, Atd. 2, cena není včetně Cla,Vzdálené Oblasti, Poplatek nebo jiné splatné Poplatky od kurýra.Potřebujete zaplatit 30USD více, pokud vaše adresa je Vzdálené Oblasti. 3, Služba tranzitní čas je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích.Tranzitní časy se mohou lišit,zejména během prázdninové sezóny.

Lodní a návratové politiky:

1, Položky budou kontrolovány a baleny tak, než jsme se poslat je ,aby se ujistil, naši klienti obdrželi, je v dobrém stavu. 2, My jen loď na potvrzené objednávce.Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu. 4, Pokud jste neobdrželi vaši zásilku na dodací dobu,prosím, kontaktujte nás,budeme sledovat shippment a replyn vás brzy. 5. Nabízíme také expresní doprava, jako je DHL, UPS, EMS, atd., prosím, neváhejte a kontaktujte nás, pokud jste naléhavě potřebuje, nebo množství je velké. 6. Budeme akceptovat výnosy a náhrady do 15 dnů po objednávce úspěšně absolvováno, prosím, kontaktujte nás.

Zpětná vazba:

1. Prosím, nechte 5-hvězdičkový zpětnou vazbu, pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, budeme si toho vážím (Položky, jak je Popsáno 5 hvězd, Komunikace, 5 hvězdiček, Dodací lhůta 5-hvězdy). 2. Jestliže produkty, které jste obdrželi, byl poškozen nebo špatně styly, prosím, nenechávejte negativní zpětnou vazbu první, laskavě kontaktujte nás, budeme jednat s ním, a přijít na nejlepší řešení, Vaše spokojenost je naše motivace dělat lepší.

Typ Velkoobchod No
vzor Kreslený Chlapec A Dívka Zvířat Kreslený Obrázek
Sada Typ No
Typ event & party dodávky
Sofia Princess Party banner Sofia Princess Party vlajky
Číslo Modelu Sofia Princess party supplies
barva jako obrázek show
Sofie, Princezna, Kelímky Na Párty Sofia Princess Party Talíře
Sofie Princezna Párty, narozeniny téma Sofie Princezna narozeninové party dodávky
Sofia Princess Party slámy Sofia Princess Party Ubrousky
Jednorázové Nádobí Typ Jednorázové Nádobí Sady
Značka Disney
Materiál Papír
Téma Princess party téma
Příležitosti Narozeninová oslava Dne Dětí slavnostní slavnostní dodávky

Související produkty