Nejlépe Hodnocené OBD2 OBDII 38 Pin na 16 Pin Diagnostické Adaptér Konektor Kabel Pro B-en-z 38PIN NA 16PIN

Hodnocení 

115.06 Kč

-4%

121.11 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: prsten list harajuku, kidd pyžamo hraje, lumia 930 tpu pouzdro, kidco jídlo mlýnek, ps vita příslušenství, zasedání foto kluci, kroužky přátelství 4, hlídka psa hračka taška, kidd podzimní bunda.

Funguje na všechny Mercedes B-enz vozidla s 38 PIN diagnostického konektoru. Specifikace: 1.Kabel definice: Pin-out Diagram OBDII Konektor(Samice) - - - - -NZ 38Pins Konektor 4+5----------------------------------1(Uzemnění Signálu) 7------------------------------------------15(K Linka) 16-----------------------------------------3(Napájení)

Obsah balení:

1 Kus 38 Pinů na 16 Pinů, Adaptér pro Mercedes B-cz----z

Reálné Foto Show:

Prosím Všimněte si: Protože výrobci budou mít žádné pokročilé oznámení změny na výrobku, balení,místa původu či nějaké příslušenství,nemůžeme zajistit, že zákazníci obdrží zboží jsou stejné jako v obchodě, obrázek a popis produktu. Ale můžeme zajistit, že produkty, všechny stejné, s dobrou kvalitou na trhu.Když jsme se neaktualizuje obraz nebo související informace v čase, prosím, aby lépe pochopit. Přejeme vám Šťastný Nakupování V Sunshine!

1.Můžeme přijmout všechny druhy platby.

2.Prosím, potvrďte výrobku a dodací adresu. A prosím, nechte nám vzkaz říct, jak velkou hodnotu může být vhodné napsat o produktech.

3.Zajistíme dodání po potvrzení rezervace na www.kscm-jicin.cz. Prosím, neptejte se pro lodní dopravu, jakmile umístíte objednávku. Díky moc!

4.Budeme vás nechat vzkaz, aby vám sledovací číslo poté, objednávky odeslány.A prosím, kontaktujte nás, pokud máte jakýkoliv dotaz ohledně dopravy.

1.Budeme odeslat objednávku po www.kscm-jicin.cz potvrzena objednávka.O dodací době,Obecně Vzato,3~5 dní pro DHL/UPS dodání.7~10 dní pro EMS dodání.15~30 dní pro HK Post Air Mail doručení.

2.Všimněte si prosím, že pokud vaše doručovací adresa je vzdálené oblasti, pro DHL, budete muset zaplatit další 36usd pro dálkové přepravní poplatky.

3.Prosím, zanechte nám zprávu, aby nám řekli, aby hodnoty, které můžeme zapsat na obalu. Máme mnoho zkušeností na celní odbavení. Prosím, řekněte nám, co je na nejlepší cenu pro vás, pro deklarované hodnoty balíčku, takže se můžete vyhnout platit vysoké daně.Jak víme,Maďarsko, ruská Federace a TURECKO mají přísné dovozní politiky, takže pokud je váš balíček je jít do těch zemí, musí být docela obeznámeni s politikou a řekněte nám, co je nejlepší. Pokud jste z Brazílie, musíte poskytnout své CPF ČÍSLO(dič).

1.Prosím, kontaktujte nás do 3 dnů poté, co obdržíte balíček, pokud se dostanete vadné položky.

2.Pokud nejste spokojeni s našimi produktů a chcete se vrátit k nám, prosím, contaction s námi nejpozději do 7 dnů poté, co jste obdrželi objednávku.Nebo nebudeme dělat výměnu nebo vrácení peněz.

3.Když jste se vrátit výrobek k nám, prosím, pošlete zpět s původním obalu a poskytovat sledovací číslo .A musíte se zavazují vrátit přepravní poplatek.Takže prosím, buďte opatrní, než se objednat.

4.Vrátíme když jsme obdrželi zpět produktu.Pokud chcete náhradní,budete účtovat zpět expediční poplatek,a budeme účtovat expediční poplatek zpět k vám.

1.Budeme opravdu appraciate vaše brzké potvrzení, když dostal rozkaz.

2.Protože vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro naše podnikání je vývoj, upřímně zveme vás na dovolené pozitivní zpětnou vazbu pro nás, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb. To bude jen trvat 1 minutu,ale to 1 minutu má velmi zásadní význam pro nás.

3. Prosím, kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu. Budeme pracovat s vámi vyřešit jakékoli problémy.Děkuji vám za pochopení!

1.Naše pracovní doba je od 8:30 - 23.00 hodin.

2.Prosím, zanechte nám zprávu, pokud máte nějaké otázky nebo problémy, když ne on-line. Dáme vám odpověď, když jsme dostali vaši zprávu.

3.Jsme srdečně vítáme váš dotaz kdykoliv.

4.Prosím, zanechte nám vzkaz.;

Verze Softwaru BUDE-NZ 38PIN
Hmotnost Položky 0.1kg
Značka OBDIICAT
Položka Délka 10cm
Elektronické No
Položka Výška 15cm
Moc W
Typ Položky Auto Diagnostické Kabely a Konektory
Šířka Položky 10cm
Původ KN(Původu)
Typ Materiálu Plastové A Kovové
Verze Hardwaru BUDE-NZ 38PIN
Název Modelu BUDE-NZ 38PIN
Napětí V
Externí Testování Certifikace ce

Související produkty