3 v 1 Odolný proti Spínače pro Skútr E-bike Přední Světlomet Signál, vypněte Světla Bike Bell se Narodil Elektrické Kolo Spínač

Hodnocení 

179.72 Kč

-31%

260.61 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: dashboard m365 pro, vodotěsný elektrický skútr světlo, luz elektrický skútr, ninebot es2 zadního kola, světla elektrický skútr elektrický, zip skútr světlo, houkačka elektrický skútr světlo, 48v m365, m365 rychloměr, amalibay.

modname=ckeditor

3 v 1 Odolný proti Spínače pro Skútr E-bike Přední Světlomet Signál, vypněte Světla Bike Bell se Narodil Elektrické Kolo Spínač

Vlastnosti:

3 v 1 pro Skútr E-bike Přední Světlomet Signál, vypněte Světla, Elektrické jízdní Kolo Spínač

Ideální pro elektrické kolo, přední světlo, klakson a soustružení světlo

Vysoce kvalitní plastový materiál, odolný a odolný proti

Pohodlné a e asy instalace na řídítka

Ideální pro elektrické kolo, skútr, atd.

Vhodné pro řídítka průměr : 22.5 mm

Specifikace s :

Materiál: Plast

Barva: Černá (jako obrázky show)

Vhodné pro řídítka průměr : 22.5 mm

Rozměr : cca . 8 * 5.5 * 3cm

Délka kabelu : přibl. 1,5 m

Jak nainstalovat :

W hite kabel pro přepínač auto světla 1.

G r a y kabel pro přepínač auto světla 2.

Y řípadě, kabel pro elektrody 1 roh.

B browne kabel pro elektrody 2 roh.

R ed kabel pro soustružení světlo příkon.

B lue kabel pro správné otáčení vypínač.

G reen kabel pro správné otáčení vypínač.

Obsah Balení:

1 * Vypínač

Poznámka: skutečné barvy položky mohou být mírně odlišné od obrázků uvedených na internetových stránkách způsobené mnoha faktory, jako je například jas vašeho monitoru a jas světla.

modname=ckeditor

Dodací údaje

1. Zboží bude odesláno do 3-7 dnů, jakmile kupující je platba ověřena www.kscm-jicin.cz.

2. Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu.

3. Budeme zodpovědný za Číně celní problém a kupující by měl být zodpovědný za určení celní problém. Podnik vlastní povinnost, je kupující odpovědnost.My nepřijímáme žádné spor o vlastní problém.Ale můžeme prohlásit, každý balíček pro naše klienty dle jejich požadavků,takže když umístíte objednávku v našem obchodě,prosím, zanechte vzkaz, aby řekněte nám, jak prohlásit ho pro vás,v opačném případě budeme to dělat podle našich zkušeností.Pokud to dělá některé povinnosti,které je třeba podniknout.Věnujte, prosím, pozornost!

4. My JEN loď na adresu uvedenou u www.kscm-jicin.cz a kupujícím . Prosím, ujistěte se, že vaše adresa, PSČ a telefonní číslo je správné a platné.

5. Normálně balík by měl dorazit včas, ale někdy i další dny jsou potřeba, pokud dopravce je ovlivněna vzhledem k mnoha pozemků. Prosím včas kontaktujte nás pro další pomoc, pokud nechcete dostat to, v EST času.

6. Normálně objednávky budou odeslány přes Singapore Post/Netherland Post /China post,EMS,DHL a UPS, atd.(Vyjádřit třeba zaplatit extra).

7.Nemůžeme si dovolit DHL Dálkové Přepravní Poplatek, pokud klienti vybrat DHL shipping,takže doufáme, že můžete zkontrolovat, pokud vaše místo patří DHL Odlehlých oblastech na DHL websiteand může platit to vědomě, pokud si vyberete DHL Shipping

O nás a Kontaktujte nás

Jsme zaměření na poskytování módní sportovní produkt.Užijte si sportovní,milovat sami sebe. Prodáváme jim levné, ale nejlepší, je vaše plná spokojenost zaručena! věříme, že se vám budou líbit.Ve snaze získat rychlou reakci a komunikaci, doporučujeme vám nás kontaktovat prostřednictvím Zprávy. Pro jakékoliv další informace, můžete také kontaktovat nás můžete v pracovní dobu: Z Číny místní čas: 8:00AM-6:00PM prostřednictvím TradeManager

Číslo Modelu kolo spínač
Perfektní pro elektrické kolo přední světlo
Napájení Baterie
Certifikace CE
Montážní Umístění řídítka

Související produkty