Letní Špagety Popruh tílko s hlubokým Výstřihem Zelené Topy pro Ženy Sladké Push Up Solf Čalouněný V-neck Crop Top Módní Blůzku

Hodnocení 

56.23 Kč

-49%

110.30 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: top y2k, korzet mesh horní, sage green crop top, top, tílko ženy, s hlubokým výstřihem, ohlávka top, halenka zelená, špagety top, top dámské.

UPOZORNĚNÍ:

* Vzhledem k různým sledovat a světelný efekt, skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od barvy ukázal na fotografii.Děkuji vám za pochopení!

* Prosím, dovolte 1-2cm měření odchylka vzhledem k ruční měření.

Platební Podmínky

MasterCard, VISA, Boleto, WebMoney, Qiwi Peněženky jsou pro nás přijatelné.

*Vaše peníze jsou bezpečně uloženy ve vašem účtu, pokud použijete platbu pomocí Podmíněná, Peníze budou uvolněny k nám pouze po potvrzení dodání.

Přepravní Podmínky

EMS, DHL, China Post, ePacket, www.kscm-jicin.cz Standardní Poštovné

*Nabízíme dopravu zdarma China Post Air Mail a ePacket(USA).

*Nejsme zodpovědní za zpoždění chodech vlastní daně a jiné zakázkové ' s poplatky.

Zpětná vazba

Prosím, neváhejte a kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu.Rádi bychom v našich silách vyřešit jakýkoli spor.Snažíme se pro 5 hvězd a 100% spokojenost zákazníků.Zpětná vazba je pro nás velmi důležité.

Návrat A Vrácení Peněz

Pokud nejste spokojeni s nákupem, nebo velikost není fit, prosím, kontaktujte nás rychle a můžeme vyměnit jednu na vás, ale kupující je zodpovědný za vrácení přepravní náklady.

Pokud obdržíte vadné položky, prosím, vyfotit položky, kde místo má chybu a poslat k nám, budeme kontrolovat, jestli to je otázka kvality, a pak budeme vám posílat další kus zdarma, pokud to má mít kvalitní problém.

Vzor Typu Solidní
Typ Topy Camis
Styl Ležérní
Oblečení Délka Krátké
Číslo Modelu SF2794
Původ KN(Původu)
Materiál Spandex
Tkanina Typ Pletené
Věk Věku 16-28 Let
Dekorace NIC

Související produkty