13.3" Laptop Originální LCD Shromáždění Pro Dell XPS 13 9333 DFTH4 lcd displej dotykový displej digitizer kompletní výměna horní polovině

Hodnocení 

2 443.86 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: samsung j1 touch screen digitizer, dell xps 14z l412z, dell xps 13 9333, lp125wf1, kryt dell xps 15, dell xps obrazovce, herní notebook, baterie dell 7390, ipad peněženku, dell xps 13 zobrazení.

Pozornost:

----------------------------------- 1.Aby se zabránilo chybu , prosím, řekněte nám vaši obrazovku číslo dílu nebo modelu notebooku po zaplacení, poslat foto bude lepší, budeme vás odpověď co nejdříve, děkuji. 2. Před instalací obrazovce, prosím, vypněte notebook, odpojte napájení a vyjměte baterii. Neinstalujte obrazovce, zatímco notebook je na, jinak se kabel může být spálená.

Fotografie produktu:

Test:

Balení:

Doprava:

Když si objednáte, prosím, vyberte způsob dopravy a zaplatit za objednávky včetně expediční poplatek. Budeme odeslání zboží do 3 dnů, jakmile yourpayment je dokončena.(Zvláštní okolnosti, budeme vás neprodleně informovat o dodací lhůtě) nechceme uarantee dodací lhůty na všech mezinárodních zásilek v důsledku rozdílů v celní odbavení časy v jednotlivých zemích, které mohou ovlivnit, jak rychle se váš produkt je kontrolována. Vezměte prosím na vědomí, že kupující jsou odpovědní za všechny další celní poplatky, makléřských poplatků, cel a daní, pro dovoz do yourcountry. Tyto dodatečné poplatky mohou být vybírány v době dodání. Nebudeme vrácení poplatků za dopravu pro odmítl zásilku. Náklady na dopravu nezahrnuje žádné dovozní daně, a kupující jsou odpovědné za cel.

Značka HBJESSE
Aplikace Notebook
Typ Produktu V horní části notebooku
Model notebooku Pro Dell XPS 13 9333
Usnesení 1920X1080
Velikost Obrazovky 13.3"
Podsvícení led
Kvalitní výrobek Gread+
Záruka 3 Měsíce
LCD displej model Pro Dell XPS 13 9333
Kompatibilní Značka Univerzální Obrazovce

Související produkty