18650 silikonové gumové pouzdro Ochranné Kryty Barevné Měkké Pryže, Kůže 18650 baterie Shock-proof movitého zkratu box 8ks

Hodnocení 

183.61 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: 6v baterie aa balení, 18650 křemíku, 18650 pouzdro pro, 18650 kryt, 18650 silicon držák, klip kočárku, 18650 držák, 18650 box, pouzdro baterie lifepo4, 18650 baterie 37 v baterie pouzdro.

8ks/1lot

Jeden pro každý barevný Název Modelu: 18650 baterie Silikonové Pouzdro Materiál: 100% potravin třídy silikon Vhodné Pro: 18650 Baterie Funkce: Eco-Friendly, Tepelně odolné, ochranu a dekoraci Upozornění: V balení není 18650 baterie, foto jen pro zobrazení. Upozornění: V balení není 18650 baterie, foto jen pro zobrazení. Upozornění: nové číslo pro sledování pro China Post Obyčejné Malé Paket Plus lze vysledovat pouze před montáží je přijet na letiště ve vaší zemi=není možné sledovat,vyberte prosím China Post Air Mail, pokud chcete plně sledování info. 1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY.

2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci.

5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

6. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

7. Doba Dodání:

EMS:Položky odesláno od EMS, dosah většina zemí v 6 až 12 dní.

DHL:Položka dodávány z DHL, dosah většiny zemí během 2 až 12 dní.

UPS:Položka dodávány z UPS, dosah většiny zemí během 2 až 12 dní.

HK post: Položka dodávány z HK Post Airmail, dosah většiny zemí v rámci 10 do 60 dnů.

Čína příspěvek : dodávány z Čína Příspěvek Letecká pošta, dosah většiny zemí v rámci 10 do 60 dnů.

1). Tím, HongKong/Čína post leteckou poštu: Obecně, asi 7-60 pracovních dnů do USA. UK

2). Tím, HongKong/Čína post leteckou poštu: Obecně platí, že asi 15 až 60 pracovních dní, aby AU , FR, Německo.

3). Tím, HongKong/Čína post leteckou poštu: Obecně platí, že asi 15 až 60 pracovních dní do Jiné Země.

4). Dodací lhůta závisí na destinaci a další faktory, to může trvá až 60 dní. Pokud nechcete dostávat položku po 60 dnech, prosím, kontaktujte nás, Budeme sledovat

5). Žralok Handscustoms povinnosti, které musíš platit sama

*Pokud z důvodu, včetně "odmítnout podepsat pro balíček" nebo "odmítnout platit daň" nebo "kupující země post důvod," a tak dále.kupující mají k provedení všech ztratit. Jsme na starosti zodpovědnost udržet potraviny opustila Čínu hladce, jakmile zboží opustí Čínu, pak kupující bude mít na starosti veškerou zodpovědnost

zásilky a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

Návrat/náhrad

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY! Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.

2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po#.

3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.kscm-jicin.cz. NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní.

Záruka

Nabízíme 1 rok záruka. Pokud položka je vadné(s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí) ,upozorněte nás prosím do 3 dnů od doručení.Všechny položky musí být vráceny v původním stavu ,aby vznikl nárok na vrácení peněz nebo výměnu zboží. Jeho se vrátil po 15 dayas doručení jsou způsobilé pouze pro opravy.Kupující je resonsible pro všechny přepravní náklady vzniklé. Při nákupu,to znamená, že kupující dal tichý souhlas k politice.Pokud další informace, prosím, neváhejte nás kontaktovat, Budeme s vámi spolupracovat na reachi win-win.

Zpětná vazba

1.Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy.

To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět!

2.-Jsme rádi, pokud můžete, dejte nám 5-HVĚZDIČKOVÝ zpětnou Vazbu a zanechat Pozitivní zpětnou Vazbu na alibaba po

dokončení transakce,a my vám dá nějakou slevu nebo nějaký dárek pro vaše další objednávky

-Jsme jistě opustí vás Pozitivní zpětnou Vazbu, jakmile dodávka je potvrzena.

3:Pokud máte nějaké další produkty, které nebude mít na našich webových stránkách,můžete mi říct! Anythingx jsme udělali není dobře,Pls řekněte nám!

4:jsem velmi ocenil, pokud byste mi může dát pozitivní zpětnou vazbu, když dostanete zboží,pokud máte nějaký problém,pls, nezapomeňte, kontaktujte mě co nejdříve.Děkuji.

Dopravní baterie je velmi obtížná věc, takže, budeme podle vaší dodací adresu, vybrat expresní společnosti, ne všechny expresní Kurýrní společnost jsou ochotni dopravy baterie. Ale nebojte se, budeme vybrat nejvhodnější Kurýrní společnosti, a zásilka co nejdříve.

Značka HENGCHANG
Číslo Modelu 18650 silikonové gumové pouzdro
Typ Baterie Úložný Box
Balíček No

Související produkty