Děti Anglie Styl Batohy, Školní Tašky Pro Kluky Bagpack Žák Studentů Hombre Vodotěsný Batoh Děti Tašky Mochila Escolar

Hodnocení 

348.63 Kč

-39%

571.60 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: fender xiaom, sklo hawawi, fortuna případě, vrták 120n m, blatník x mtb, enduro přístup, kryty sillo, endoskop 29, enduro fakta.

Žák Studenty, Děti Anglie Styl Batoh Školní Tašky Pro Kluky Bagpack Mochila Escolar Hombre Vodotěsné Batohy Děti Taška

сумка женская | рюкзак | рюкзак женский | сумки женские | кошелек женский | сумка на пояс | peněženka | batohu | tašky pro ženy 2020 | косметичка | mochila

Vítejte v našem obchodě! Jsme profesionální celém světě velkoobchodní společnosti. Vysokou kvalitu produktu. rozumné ceny. vynikající služby zákazníkům a spolehlivý úvěr je naše krédo

Kupující tipy

1. Vzhledem k odlišné výrobní šarže, nebo různé metody měření. tam může být odchylka 1 cm—3cm pro položky. Vnitřní materiál nebo vzor nemusí být stejný .Barvy na vašem monitoru se může mírně lišit od skutečného výrobku barvy.

2. Uveďte vaše speciální požadavky (barva, balení. hodnota prohlášení. atd.) v PAYPAL ODDÍL POZNÁMKY, když uděláte platby.

O Nás

1. Jako Výrobce. poskytujeme nejvyšší kvalitu a dobré služby. Staráme se o naše zákazníky hodnotu a jejich názory. Proto se snažíme vytvořit atmosféru důvěry a poctivosti. Těšíme se na formování úspěšné obchodní vztahy s novými klienty po celém světě.

2.Máme 18 osob, tým pro podporu on-line velkoobchod. 100 spokojenost zákazníků je naše pronásledování.

Platba

1. Přijímáme Alipay. Západní Unie .TT. Všechny hlavní Kreditní Karty jsou přijímány prostřednictvím bezpečné platební procesor PODMÍNĚNÁ

2. Kupující je odpovědný za veškeré cla nebo dovozní daň. Je to kupujícího odpovědnost za jakékoliv vlastní celní poplatek. Kolik clo je poplatek, záleží na každé zemi vlastní politiky.

Doprava

1. Pokud si vyberete způsob dopravy je doprava zdarma. vybereme nejekonomičtější způsob dopravy. , ale není omezen na China Post.

2. Pokud dáváte přednost jiné rychlejší express (EMS. Společnost DHL. UPS. Fedx ) Pls padl, kontaktujte nás pro další nákladní

Vrácení A Výměna

1. Pokud obdržíte zboží zjištěno poškození při přepravě nebo problémy s kvalitou výrobku. prosím, pošlete nám fotografie a komentáře. Hledat nejlepší řešení a poprodejní zákaznický servis vás bude kontaktovat v nejbližší době.

2. Všechny vrácené zboží musí být v původním obalu a musíte nám poskytnout přepravní sledovací číslo. konkrétní důvod pro návrat.

3. Přijímat vaše Vrátit nebo Vyměnit zábal později. budeme prodávat prostřednictvím úmluv a pravidel, na základě rychlosti kupujících a prodávajících. zpět k vám, náklady spojené.

4. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud produkt(y) je (jsou) není, jak inzeroval.

Zpětná vazba

Vážíme si místo objednávky od nás. a doufám, že se můžete nechat nám pozitivní zpětnou vazbu poté, co obdržíte jste položky.

V případě, že budete mít pocit, že máte problém s objednávkou. prosím, dejte nám šanci dát situaci do pořádku před odesláním negativní zpětnou vazbu

Položka Výška 43cm
Položka Délka 28cm
Číslo Modelu H128-YL-919
Typ Batoh
Vhodné školního věku základní škola
Použitelné pohlaví Neutrální / muži a ženy
Mochila Escolar Hombre Vodotěsné Batohy Děti Taška
Značka LadyHuarui
Hmotnost Položky 0.65kg
Počet ramenní popruhy školní tašky pro kluky
Pohlaví Unisex
Kapacita Pro 14/15.6 palcový notebook ,A4 Učebnice.deštník
Šířka Položky 18cm
Anglie Styl Batoh Chlapci Bagpack
Typ Closure zip
Složení Materiálu Vodotěsné Oxford
Hlavní Materiál Oxford
Vzor Typu Patchwork

Související produkty