35pcs Kuchyň Hračky Řezání Ovoce, Zeleniny, Plastové Pití, Jídlo Kit sada pro Děti Předstírat, Hrát Sada Raného Vzdělávání Hračka pro Děti

Hodnocení 

267.96 Kč

-16%

319.00 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: mini usb 2 54mm dip, mini universal plug, mini usb vlasů, mi 4 display modul, mini usb 90 0 f 2 m, mini usb adaptér fx, mini usb samec loket, mini jednorožec 4 šálky, mi 4x zvláštní případy.

Vaření hračky Předstírat, Hrát kuchyň Řezání Ovoce, Zeleniny, pro Děti Hodnotu za 35pcs Položka Popis Tato sada simulace nádobí děti hračka je skvělý dárek pro vaše dítě. Vyrobena z vysoce kvalitního a netoxického materiálu, je to bezpečné a spolehlivé. Pomáhá rozvíjet dětskou mysl, kreativita a schopnost přemýšlet a trénovat jejich Ruka-oko koordinace a ruce flexibilitu tím, že jejich vlastní provoz. To může vytvářet nekonečné potěšení pro vaše děti. Nechte své děti zažít legraci z kuchyně přes hraní her s touto sadou nádobí 1.Přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány prostřednictvím Bezpečné Platební 2. Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky. 3. Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů. 4. Více Platebních otázku. Prosím, zkontrolujte následující odkaz: help.www.kscm-jicin.cz/categories_Payment.html 1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO) 2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby. 3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu. 4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci. 5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny. 6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Jak přilákat a udržet zákazníky s vynikající služby. Splnit a překročit spokojenost zákazníka! 7. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání. 1. 12 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí). Doplňky přijít s 3-měsíční záruka. 2. Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby (a v původním obalu, pokud je to možné). Vy se nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky. NEMÁME OPRAVY NEBO NAHRADIT ZBOŽÍ S PROŠLOU ZÁRUČNÍ. 1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY! Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu. 2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po#. 3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.kscm-jicin.cz. NEBO si můžete zvolit mít náhradní.

Varování chraňte před ohněm
Věkové Rozmezí > 3 roky starý
Číslo Modelu Snídaně/ Oběd Hračka
Stupnice 1
Klasifikace Jídlo
Plast Typ ABS
Typ Kuchyň Hračky Nastavit
Název produktu Kuchyň Potravin, Ovoce, Zeleniny, Řezání Hračky
Materiál Plastové
Pohlaví Unisex
Množství 34pcs/set

Související produkty