Keyecu XHORSE XKHY02EN pro Hyundai Typ Univerzální Dálkové klíčenky 3 Tlačítko pro VVDI Klíčový Nástroj VVDI2 (anglická Verze)

Hodnocení 

255.63 Kč

-14%

300.62 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: klíčovým nástrojem vvdi, dveře klíč hyundai accent, ruská verze, klíčové santa fe, bmw programu, xhorse, i30, fcc id, vvdi dálkové, 2004 toyota alphard klíč pouzdro.

XHORSE pro Hyundai Typ (anglická Verze) Univerzální Dálkové klíčenky 3 Tlačítko pro VVDI Klíč Nástroj je Dodáván se zárukou kvality pro všechny prošly kontrolou kvality před dodáním. A to je kompatibilní se všemi VVDI generování nástroje. Programování: musíte mít tento klíč vyjmout a naprogramovat příslušný místní automobilový zámečník. Hlavní prodejci nebude program aftermarket klíče jako oni jsou jen schopni programu originální klíče, vzhledem k tomu, že má omezené softwarové možnosti. Doporučené programovací nástroje: SKP1000, X300 DP, Xtool X100 PAD2, Jak bude položka fit pro vaše auto? Prosím, zkontrolujte níže v tvorbě: 1. na FCCID nebo Číslo Dílu své původní klíč je stejný jako náš produkt. . 2. Frekvence(Mhz) je stejný. 3. Exteriér je stejný, včetně tlačítek je stejný. 4. podívejte se na kompatibilní tabulky, zda je kompatibilní s vaším autem. Prosím, podívejte se na ablve informace jasně , pokud výše všech utkání , to je v pořádku, jak koupit tento produkt.Kompatibilita je pouze pro referenční!!! Pokud jste stále ještě není jistý, jestli je vhodný pro vaše auto, můžete mě kontaktovat jakmile to bude možné, ráda vám odpovím na vaše otázky. DĚKUJI

Další Číslo Dílu XHORSE XKHY02EN pro Hyundai Typ Univerzální Dálkové Klíč
Výměnu Číslo Dílu pro VVDI Klíčový Nástroj VVDI2
Výrobce Číslo Dílu 3 Tlačítko XKHY02EN
Značka Keyecu
Původ KN(Původu)
R/C Funkce S
Typ Materiálu ABS
Země/Region Výroby Automobilů Čína
Přizpůsobení No

Související produkty