3 velikosti Č. Loketní opěrka rozkládací Pohovka Kryt, All-inclusive Gauč Kryt Skládací Kryt pro Pohovku Pohovka Kryty pro Obývací Pokoj copridivano

Hodnocení 

129.11 Kč

-47%

243.74 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: krátké pohovka kryty, ubrus vánoční, pláž gauči, kryt pohovka, srst futon kryt, mandala, dinosaurus sedadla, pohovka lotus, cherry blossom foto pozadí, kryt na gauč rozkládací.

Hmotnost:550g/700g/900g

Materiál: 92% polyester + 8% spandex

Obsah balení: 1ks rozkládací pohovka kryt

Velikost: 3 velikostech ,velikost S : vhodné pro délka 120-150cm

Velikost L : vhodné pro délku 160-190 cm

Velikost XL: vhodné pro délku 190-220 cm

přijímáme návrat a vrácení peněz pokud zboží mít žádný problém 1.Služby, které poskytujeme služby ve 12hodin,všechny masáž bude odpověděl na první.Prosím, kontaktujte nás na poště masáž nebo obchodník manager 2.Střílet obrázky Produktu jsou 100% v-druh střelby,ale vzhledem k světlo,úhel a další otázky bude mít trochu jiný 3.Zpětnou vazbu, Prosím, zanechte 4 nebo 5 hvězdičkový hotel,takže víme, že jste obdrželi vaši objednávku a jsou spokojeni s položkou.Budeme dělat totéž pro tebe.Pokud tam je nějaký problém s vaším nákupem,prosím, ujistěte se, kontaktujte nás před odjezdem zpětnou vazbu, nebo otevření sporu,takže můžeme vyřešit problém v pozitivním způsobem.Jak si dokážete představit,vaše dobrá zpětná vazba je životně důležité pro náš úspěch. Q: Proč ruské zákazníky, je třeba vyplnit informace o cestovní pas? A: Když budete dělat objednávku, vaše informace o cestovní pas, bude vyžadováno místními zvyky v Rusku. Ujišťujeme vás, že vaše údaje nebudou nikdy být řekl, aby třetí strany, a to je bezpečné pro vás, aby informace na www.kscm-jicin.cz. Otázka: Kdy obdržím svou objednávku? A: Rozhodně musíme zajistit váš balíček do 1-3 dnů, ne více než 5 dnů. Pokud je to naléhavé objednávky, prosím, dělat poznámky, když si místo pořadí, nebo kontaktujte náš zákaznický servis, aby naléhala pro vás. Q:Jak mohu sledovat můj pozemek? A:můžete sledovat vaši zásilku na následující webové stránky pomocí sledovací číslo: www.17track.net/en (Zkopírovat do prohlížeče) Q: Zpožděné logistika v Brazílii, Mexiku a Chile. A: Pokud vaše zásilka dorazila do své země, doufám, že si můžete dát trochu více času, protože poštovní systém v Brazílii, Mexiku a Chile je obvykle pomalý. Pokud se vám stále nedostávají to v rámci 2 týdnů, prosím, kontaktujte náš zákaznický servis. Q:Co mohu dělat, když nákup ochranu, čas se krátí? A:Pokud váš nákup ochranu, čas se krátí, prosím, kontaktujte nás a my vám může pomoci prodloužit. Takže vaše peníze nepůjdou na náš účet. Q:Jak mohu změnit nebo vrátit zboží ? A:můžete zrušit objednávku nebo změnit položky před odesláním,jakmile je balík odeslán,nemůžeme akceptovat zrušení nebo výměnu,pokud chcete zrušit objednávku,prosím, druh zvolit důvodu nechcete nebo jiný důvod.když jste jej obdržel spokojeni,kontaktujte nás brzy budeme 100% vyřešit. Otázka: Kdy obdržím vrácení peněz? A: náhrady bude řízení v rámci 3-15 dnů od www.kscm-jicin.cz. Pokud máte nějaké problémy s to, prosím, kontaktujte s Alipexpress zákaznický servis! Díky.

Velikost S L XL
Vzor Typu Květinové
místo původu Čína
barva 11 barev
Použitelné Pohovka Double-sedačka Rozkládací
Hmotnost 550g/700g/900g
Využití Prostor Domov,obývací pokoj,Odolný Nábytek Protector Pohovka,Krytý Venkovní
Materiál 100% Polyester
Množství 1ks
Značka coolazy
Styl Moderní
vzor TISKNOUT
Název Položky Rozkládací Pohovka Kryt
Číslo Modelu Rozkládací Pohovka Kryt
Výroba Pohovka Kryt

Související produkty