GTinthebox Převést Boční Obrysové Blink w/Přední směrovka Povolit Kabelového svazku Na rok-Jeep Renegade

Hodnocení 

148.58 Kč

-14%

172.80 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: Linhai 300, odlitek trailer, jeep renegade rozbít světlo, přední kabelový svazek, cherokee chrome, těsnění ventilu egr, iveco obd, měděný drát, linhai, jeep renegade vinyl.

Popis Produktu

Tato aukce nabízí jeden pár zbrusu nové boční obrysové svítilny konverze kabelového svazku vyrobeny, aby se vešly 2015-Jeep Renegade Speciální kabelový set se připojit non-bliká boční poziční světla blinkru. Zapojení blinkru bude vaše boční směrová světla blikat spolu s vaší standardní směrová světla. Můžete snadno pár stranu značky s Jeep Renegade blinkry díky konverzi kabeláže plug-and-play design a obejít jakékoli změny. ( vezměte prosím na vědomí, že po dokončení konverze, vaše strana obrysová světla, budou nadále fungovat jako running lights ) budou pouze zapnout, jakmile jste se zapojily vaše blinkry. Pomocí této kabeláže sada pro vytvoření výraznější směrovka pro vaše Jeep renegade !

Specifikace

Pro rok 2015-Jeep Renegade Převést aktuální non-bliká boční směrová světla blikat s přední směrové světlo Plug a plug design, žádné úpravy potřebné Poznámka: po dokončení konverze, boční obrysové svítilny nebude běžet nepřetržitě, bude to jen zapnout a bliká, když jste se zapojily své blinkry

, Aby Se Vešly 15 16 17 18 a Jeep Renegade
Další Číslo Dílu Plug a plug design, žádné úpravy potřebné
Záruka 90 Den
Výrobce Číslo Dílu Neplatí
Elektrický Proud(A) 100A
Obutí Typu Výkon/Custom
Výměnu Číslo Dílu Převést aktuální non-bliká boční obrysové svítilny
Napětí(V) 10-12V
Umístění na Vozidle Přední, Zadní, Vlevo, Vpravo
Typ Rozšíření Opravy Nahradit Dodatečně Přestavět
Výměnu Číslo Dílu-1 blikat s přední směrové světlo
Značka Gtinthebox
Výkon(KW) 5w

Související produkty