Silikonové Sluchátka Pouzdro Pro VIVO TWS Neo prachotěsné Ochranné Bezdrátová Bluetooth Sluchátka měkký Kryt Případě Pro rok 2020 VIVO TWS Neo

Hodnocení 

70.07 Kč

-35%

107.92 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: vivo tws případě qi, boho kabelka, sluchátka lenovo žít lusky, w51, nokia e3500 tws, macaron tws, pouzdro pro vivo neo, vivo bluetooth, jsem 900000 tws pro, jbl naladit 220tws pouzdro.

ZPĚTNÁ vazba

Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, prosím, zanechte své pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček pro podrobné hodnocení vaší objednávky. Jakmile nám ukázat screenshot jak 5 hvězd, dáme vám SLEVU na vaši další objednávku. Pokud nebudete spokojeni s naší porducts, pls kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu, nebo provést podrobné hodnocení. Nemůžeme zaručit, že budeme 100% slove žádný problém pro vás. Pokud máte jakékoliv dotazy, plaese, neváhejte nás kontaktovat. Jsme rádi, aby vám pomohl to vyřešit. PLATBY přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru. Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu platby. DOPRAVU zajišťujeme dopravu zdarma po celém světě China post a www.kscm-jicin.cz Standardní Přepravní Musíme 1-3 pracovní dny na přípravu vaší objednávky podle našich četných objednávek každý den. NÁVRAT, Pokud máte jakékoli otázky týkající se vrátit politice, prosím, neváhejte nás kontaktovat! Pokud je výrobek poškozen nebo jiný problém vyrobeny dodavatelem, můžete se vrátit položku na nás ve své původní podmínka pro vrácení peněz nebo výměnu. Prosím, kontaktujte nás pro podrobnosti pouze do 7 dnů poté, co se dostanete na pozemku.

Materiál Silikonové
Velikost convention
Typ Položky Tašky
Balíček Ano
Původ KN(Původu)
Číslo Modelu 003

Související produkty