WUBU M390 Práškové Oceli Skládací Nůž Kapesní Nůž Taktické sebeobrany Zbraně, Přežití Lovecký Nůž EDC Multi Nástroj

Hodnocení 

2 822.33 Kč

-9%

3 135.92 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: kapesní taktická vojenská, přežít nástroj, náhradní nože, edc, policie obranná zbraň, asus edc nůž, f3 m390, přežití nůž muži, složit nůž, cín titan edc.

Popis:

Materiál: M390 práškové oceli

Rukojeť materiál: slitiny Titanu

Celková Délka: 19,5 cm

Rukojeť Délka: 11 cm

Délka čepele: 8,5 cm

Celková Hmotnost: 98.5 G

【Břitva Ostré Čepele Nůž】 -- Featuring ostré a trvanlivé M390 prášek ocel, ostrý sekáček čepel, velkou tvrdost a edge uchovávání, palec stud a ploutev na jedné straně otevřené, tento nůž bude fungovat skvělé pro jakýkoli úkol, splňuje všechny požadavky v práci.

【Slitiny titanu Rukojeť】 -- Odolné proti vyblednutí, poškrábání a korozi, Slitiny Titanu rukojeť, kompaktní design dělá nůž velmi lehký a snadno otevřít, pohodlně v ruce a nabízí vynikající přilnavost.

【Pohodlné Užitečné 】 - Tento kapesní skládací nůž je ideální EDC nůž pro kempování, lov, turistika, rybaření, venkovní.

Otázka: Co je informace o vaší společnosti? Yangjiang WUBU Společnost je vysoce kvalitní nože výrobce s komplexní dovozní a vývozní oddělení.Máme vlastní továrnu, moderní vybavení a profesionální tým. Specializujeme se na výrobu hardware nástroje, zejména venkovní nástroje. Mnoho let zkušeností výroby, aby nás věnovat více pozornosti na kvalitu výrobků a služeb zákazníkům. Jako přímý továrna pro výrobu, jsme se poskytnout vám ty nejlepší produkty a nejlepší služby, jen užívat nádherný nakupování zde! Q:Co vaše společnost je princip podnikání? Dodržujeme zásadu "zákazník vynikající,Kvalita první "i nadále poskytovat perfektní služby a produkují nejvíce ostrý a odolný nůž dodavatelského řetězce na světě. Q:Jaké jsou vaše platební metody? Sledujeme platební metody z www.kscm-jicin.cz,Kreditní Karty,WebMoney(WM),TT Převod,Paypal atd. Q:Jaký je váš pracovní čas? On-line doba:pondělí-sobota 9:30 hodin do 6:00 hodin GMT+8. Q:mohu si být agent/ distributor/velkoobchodník z vašich produktů? Warly Vítány! Budete mít největší podporuje od nás takové,jako je cena, kvalita,množství,dodací lhůty,atd. Můžeme poskytnout je, aby vám velkoobchodní ceny. Q:Co je na obalu výrobku? Používáme multi-vrstvy shock-proof membránou uvnitř, a pak použít okno ven, které zajistí zboží z různých vnějších poškození. Q:Jaký je způsob dopravy? 1) Hong Kong Post air mail, Swiss Post air mail a Netherland Post air mail jsou naše hlavní způsob dopravy. Které budeme vybírat podle adresu kupujícího a místní vlastní nařízení. 2) Jsme loď položky ven do 1-2 dní od zaplacení být potvrzena www.kscm-jicin.cz, to může být prodloužena správně ve svátky,sledovací číslo bude zaslána po dodání. 3) Prosím, zkontrolujte adresu, než zaplatil. Máte-li změnit adresu,prosím, kontaktujte nás, do 24 hodin poté, co zaplatil. Nebo jakmile je balení byla odeslána,nemůže být již změnit. 4) TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce, místní pošta a další faktory, a to zejména na dovolenou a těžké dopravy sezóně, prosím, buďte trpěliví. 5) Pokud nákup ochranu, čas se blíží ke konci,a vy jste neobdrželi zboží, prosím, kontaktujte nás prodloužit odpovídajícím způsobem. Q:Jak se o Po-prodejní Servis a Záruky? Prosím, kontaktujte nás, pokud se následující problémy se vyskytly: 1).Neobdržel zboží; 2).Celní zadržení; 3).Problém s kvalitou výrobků; 4). Produkt nesouhlasí s popisem. Dostanete odpověď do 24 hodin, jakmile nás budete kontaktovat,budeme dělat naše nejlepší, aby uspokojit vás! WUBU tým, přeji vám šťastný nakupování!

Typ Skládací Nůž Nůž
Původ KN(Původu)
Materiál Čepele M390 práškové oceli
Nůž Typu
DIY Dodávky Zpracování dřeva
Značka WUBU
Přijmout
Materiál Rukojeti titanové slitiny

Související produkty