Hliníkové Slitiny Nastavitelný Laptop Stojan Skládací Přenosné pro Notebook MacBook Počítač Držáku Zvedání Chlazení Držitel Non-slip

Hodnocení 

161.55 Kč

-15%

190.10 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: imac disk držák, laptop zásobník na vesa, notebook samolepky herní, macbook air, k2 stát, apple macbook air 13 držák, laptop stand pro postele s ventilátorem, nastavte laptop stand, držák notebooku, notebook raiser.

Hliníkové Slitiny Nastavitelný Laptop Stojan Skládací Přenosné pro Notebook MacBook Počítač Držáku Zvedání Chlazení Držitel Non-slip

Vlastnosti:

- Stojan pro notebook a tablet poskytuje 6-ti stupňová nastavitelná výška, umožňuje nastavit komfortní operační úhel a výšku, na základě vaší aktuální potřebě. Ergonomický design pro snadné sledování a psaní, uvolnění krku, ramen a bolestí páteře.

- Kreativní skládací přenosné konstrukce, přenosný stojan lze složit do velikosti 9.4*1,75 palce a s přenosné úložiště taška, aby bylo snadné přenášení-na.

- Tento stojan vyvolává počítače tak nabízí otevřený prostor pro větrání atribut jeho geniální design, zabraňuje váš notebook před přehřátím během používání.

Specifikace:

- Materiál: Hliníková slitina

- Velikost: 21 x 24.7 x 9,4 cm

- Obsah Balení:

- 1 x Notebook Stand

- 1 x Úložný Vak

Poznámky:

1. Ruční měření, prosím, aby 1 ~ 3mm chyba,děkuji.

2. Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky. Zaručujeme, že styl je stejný, jak je znázorněno na obrázku.

Značka yinkuu
Původ KN(Původu)

Související produkty