420Pcs/Box Kapr Rybářské Náčiní Včetně Otočných Háčků Anti Spleť Rukávy Hák Zastávka Kuliček Boilie Návnady Šroub Příslušenství

Hodnocení 

345.60 Kč

-39%

575.93 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: rybářské kleště pesca, rybářské boxy na nástroje, ryby tackl, háček, ryby line, daiwa naviják, finance lovných zařízení, boxy na nářadí, kapr ryby, box storag.

Vlastnosti Produktu:

【VYSOCE KVALITNÍ】řeší Všechny doplňky jsou vyrobeny z materiálu premium, který je anti-korozní, nedeformuje snadno a trvanlivé.Dokonce má vysokou odolnost proti korozi v mořské prostředí. 【PŘENOSNÉ 】rybářské náčiní s malým krabice, přenosné a snadno se vejde do rybaření seat box, rybaření batoh a rybářská vesta kapsy.Veškeré rybářské příslušenství jsou umístěny v různých malých mřížka, snadné použití.Box velikost: 4.72x3.54x1.38 (v) 【IDEÁLNÍ DÁREK】ideální všechny kulaté tackle box pro všechny terminálové řešení požadavků a kapr hrubé rybář.Skvělé pro cestování a rybaření

Produkt Patří:

10ks x Kolejových Otočná S Kroužky 10ks x Quick Change Swivel S Kroužky 20ks x Válcování Otočná ( S ) 20ks x Válcování Otočná ( L ) 10ks x Rychlé Změny Otočná ( S ) 10ks x Rychlé Změny Otočná ( L ) 20ks x Odkaz Otočná Rychlé Změny ( S ) 20ks x Odkaz Otočná Rychlé Změny ( L ) 40Pcs x Boilie Návnady Šroub 30ks x Rybářské Korálky 100ks x Háček Zastavit Korálky 20ks x Anti Spleť Rukávy 10ks x Vyrovnávací Korálek Rukávy 20ks x Kamufláž Háček Rukávy 20ks x Carp Hook Rukávy 60Pcs x Rybářské Háčky

Balení:

420Pcs Rybaření Nástroje V Krabici

1. Ochrana nákup se krátí, ale balíček je stále v tranzitu.

Datum dodání bude prodloužena o 10~30 dní, když balíček je stále ještě není doručena, budeme se vrátí všechny vaše peníze.

2. Žádné informace o sledování.

Prosím, sledovat svůj balíček na 17track webové stránky poté, co balíček je dodáván.Pokud tam je ještě žádné informace o sledování 7 dní později, nechte nám vzkaz, co NEJDŘÍVE.

3. Špatné produkty nebo špatné množství.

Tam je štítek na balíček, prosím, ukaž nám fotky štítků a výrobků, pokud to je naše chyba, budeme znovu odeslat vám nové správné produkty, nebo se vrátit dílčí peníze na vás

4. Lodní dopravy.

Všechny balíčky budou odeslány do 3 dnů po zaplacení je potvrzeno, delivey čas může být odloženo kvůli dovolené, špatné počasí, zvyky, nebo jiné podmínky, děkuji za pochopení.

5. Zpětnou vazbu.

Váš všech pět hvězdiček pozitivní zpětná vazba je ocenil, pokud jste spokojeni s našimi produkty, prosím neváhejte a kontaktujte nás, pokud nejste spokojeni.Děkuji!!!

6. Sporu.

To má špatný vliv na náš obchod, pokud si otevřít spor, prosím, kontaktujte nás, budeme poskytovat nejlepší řešení, jak uspokojit vás.

Původ KN(Původu)
S Opěradlem, nebo Ne No
Značka tropické ovoce rybaření
Balíček Box
Množství 420pcs
Rybářské Typ kapr rybaření
Druhy Ryb Kapr
Pozice JEZERO
Materiál Plastové
S Zatahovací Nohy, nebo Ne No

Související produkty