Kojenecké chlapecké Oblečení Letní Bavlněné Shortalls Chlapečka Super Hrdina Trikot Kostým Jednoho Kusu Tištěné s Krátkým rukávem Kombinézu

Hodnocení 

170.85 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: dítě hrdina, mario cosplay, královna hodinky, dítě moana, cosplay superman dámské, spojka diy, čalounění samet, plastové unicorn, kombinéza mario, taška metal hardware.

Kojenecké chlapecké Oblečení Letní Bavlněné Shortalls Chlapečka Super Hrdina Trikot Kostým Jednoho Kusu Tištěné s Krátkým rukávem Kombinézu

Název produktu: Krátký rukáv romper pro kojence/batolata

Materiál: Měkké Bavlněné

Barva: Modrá/Červená/oranžová/bílá/červená

Velikost: 70-80-90-95

Pro Věk: 0-18 Měsíců Dítě

Thiceness: Střední

Pro sezóna: Letní

Styl: Aktivní/Móda/Krásné/Sportovní

Záležitost: Sportovní,Ležérní, festival, fotografie, zdobit se, narozeniny

Balení: 1ks romper/ pytel

Aby se ujistěte se, že můžete obdržet zboží hladce, zkontrolujte si prosím a poskytnout své celé jméno, kompletní dodací adresu s psč a kontaktní ne, když si místo objednávky. Děkuji.

1.O barva fotografie: Vzhledem k omezením ve fotografii a nevyhnutelné rozdíly v nastavení monitoru, barvy zobrazeny na fotografii nemusí odpovídat 100% jako v položek themselevs. Protože úhel a světlo, skutečný objekt může být mírně odlišný od obrazu, doufám, že můžete se můžeme!

2.O Doprava: Všechny položky bude loď v 2-5 dnů po paymetn. Obvykle zasíláme zboží přes China Post Air Mail s bezpečný a ochranný balíček. To bude stát 15-30 dní. Pokud chcete získat dobré naléhavě, můžete si vybrat express, jako je FedEx, DHL, UPS nebo TNT, což může dodání v přibližně 5-8 dní, ale budete muset zaplatit za dodatečné přepravní náklady.

3.O Dovozní Daň: To neznamená, generovat cla nebo DPH, ve většině případech, pokud zboží není více než určitou hodnotu. Ale ty jsou zodpovědné za to, jakmile to nastane.

4.Návrat Politiky:

a. Výměnu nebo Zrušení objednávky je přijata, než to bylo odesláno.

b. Plnou náhradu nebo odeslat znovu jsou podle níže uvedených podmínek: Pořadí ztratil na cestě /, Aby se vrátil do Číny, vzhledem k naší důvod / Zákazník obdrží špatnou velikost / Zboží poškozené cestou .

c. Pokud nejste spokojeni s kvalitou, můžete se vrátit nebo vyměnit položky do 5 dnů od dodávány datum. Žádosti jsou položky zůstaly v původním stavu a návrat expediční poplatek se hradí kupující.

5. Zpětná vazba: Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité.

Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu s pěti hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, ocenili jsme to. Pokud máte nějaké problémy, prosím, kontaktujte nás před odjezdem negativní zpětnou vazbu, budeme se snažit v našich silách vyřešit problém a dá vám uspokojivé služby.

Děkujeme vám za vaši návštěvu a přeji hezký DEN:)

pro Věk 0-18 Měsíc chlapečka
Typ Closure Svetr
Složení Materiálu Bavlna
Límec O-Krk
Dropshipping přijmout
Číslo Modelu DSN2
Fit Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
Typ Položky Rompers
Pohlaví Muž
Délka rukávu(cm) Krátké
Vzor Typu Tisk
Věkové Rozmezí 13-24m
Materiál Bavlna
Oem přijmout
Název Oddělení dítě
barva Modrá/Červená/ Žlutá/Bílá/Oranžová

Související produkty