Zadní Cargo Kryt Pro Mercedes-Benz G Class W463 G55 G63 G65 G350 G400 G500 G550 soukromí Kufru Obrazovce Bezpečnostní Štít odstín

Hodnocení 

2 162.70 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: pes vlákno, učebna stůl, benz volantu tlačítko, g 500 mercedes, mercedes w463, g63, mercedes g500 kufru, nálepka kufru g500, ac mercedes g500, mercedes ml w164 350.

----Nákup poradenské-------------------------------------------------------------------

1. Před nabízení, přečtěte si tento výpis opatrně, a požádat všechny vaše otázky, je nám potěšením odpovědět na všechny vaše otázky, ale prosím, chvilku, aby za prvé přečtěte si všechny informace zde, kde se vaše nejvíce otázek, odpovědi jsou.

2. Pokud tomu tak není, pak můžete, kontaktujte nás prostřednictvím obchodní manažer nebo e-mailem nebo Facebook, budeme odpovídat na vaše dotazy během 1-6 hodin.

----Atributy produktů-------------------------------------------------------------------

Materiál :Vysoce Kvalitní Zbrusu Nový Nylon Polyester

Velikost : Přes Plísně Produkují. Velikost a Mezery Fit.Dobrá Kvalita.Zaručit 100% produktu velikost vhodné pro instalaci.

Produkt Množství: 1 Sada

Hmotnost produktu : Cca 3 KG .

Zbrusu nové Plátno Materiál garantuje vynikající anti - heat anti-sůl,proti korozi,prodlužuje životnost další.

Už vyhrál ověřování patent pro inovační design na Zadní Kufr Bezpečnostní Štít Náklad Pokrýt .

Zboží vyráběné pod ISO9001 & TS16949 velkou továrnu, přísné řízení systému zajišťuje stabilní kvalitu.

Certifikát předán:ISO9001&TS16949

Místo Původu:Guangzhou,Čína.

Velmi jednoduché ruční instalace! ! ! ! !

----O Picturesgoods -------------------------------------------------------------------

---- O Celní --------------------------------------------------------------------

Ve většině případů, kupující nemusí platit žádné celní. Budeme deklarovat to jako dárek a nižší hodnotu, aby se zabránilo daně. Ale někdy v některých zemích, celní úředník může být přísné. nejsme odpovědni za jakékoliv celní poplatek, Prosím, podívejte se na celní politiku na své vlastní místo, jako je Brazílie,Polska,itálie.

Pokud potřebujete prohlásit skutečné hodnoty na parcle, prosím, řekněte nám, že s cílem zprávy,e-mailu nebo trademanager.

----O platebních -------------------------------------------------------------------- 1) přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru. 2) Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky. 3) Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů. ----O zásilce -------------------------------------------------------------------

1. Po celém světě dopravy. Po celém světě dopravu tím, EMS,E-EMS,DHL,FedEx, China post, atd.( S výjimkou některých zemí a APO/FPO ) .

2.Objednávky zpracovány včas po ověření platby. zásilky budou odeslány do 1-3 pracovních dnů.

3. Před platbou, prosím zkontrolujte vaše dodací adresu a další požadavek na položku.Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.Pokud Objednávka Adresa / Tel / Psč / Adresát Žádnou chybu,Balíček nemůže být doručena.My nenesou Žádnou Odpovědnost, Díky !

4. Služba Tranzitní čas je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.O dodací lhůty, nemůžeme ovládat dokonale, a to vám pomůže sledovat to, dokud jste přijímat a poskytovat vám s sledovací číslo. V případě, že zásilka nedorazila v očekávaném čase, prosím, kontaktujte nás a my vám spokojen odpověď.Naším cílem je spokojenost zákazníka!

5. O dodání, způsob a cenu naleznete možnost vybrat si způsob dopravy !

---- Návrat a vrácení peněz -------------------------------------------------------------------- 1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a My nebude problém si náhradu nebo výměnu. Neexistují žádné výjimky! Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.

2. Všechny vrácené zboží musí být v původním obalu a musíte nám poskytnout přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po#.

3. Pokud zboží ztracené nebo poškozené na přepravní cesty, vrátíme vám peníze, nebo odeslat k vám znovu.

4. My vám vrátíme plnou vítězná nabídka částku, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, Po oba Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.kscm-jicin.cz. nebo, můžete si vybrat, mít náhradní.

5. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud produkt(y) je (jsou) není, jak inzeroval.Prosím, nepoužívejte otevřený spor nebo opustit negativní zpětnou vazbu, aniž by mluvit k nám, budeme odpovědět a vyřešit problém co nejdříve, udržování komunikace se cení.

---- O záruku -------------------------------------------------------------------- 1. 12 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí). Doplňky přijít s 3-měsíční záruka. 2. Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby (a v původním obalu, pokud je to možné). Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky. Nebudeme opravit nebo nahradit EMS s prošlou záruční. Souhlasíte s tím, aby všechny výše uvedené politiky při objednání na www.kscm-jicin.cz! ---- O zpětnou vazbu --------------------------------------------------------------------

Minimální Hmotnost Doporučení 10kg
Položka Délka 00inch
Šířka Položky 0inch
Typ Položky Zadní Stojany A Doplňky
Speciální Funkce Kryt Kufru
Položka Výška 6inch
Maximální Hmotnost Doporučení 70 kg
Typ Materiálu Mikrovlákno
Hmotnost Položky 3kg
Značka MARTHSALUCK

Související produkty