Jiayigong Sexy Svatební Šaty Mořská Panna Ohlávka Rukávy Korálky Krystaly Svatební Šaty Sweep Vlak Šifónové Šaty Robe De Mariage

Hodnocení 

2 178.28 Kč

-41%

3 755.54 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: vybavená otevřené zadní svatební šaty, plus velikost šaty st, plechové šaty, šaty st, šaty princezna svatební šaty, model mořská panna svatební šaty, nevěsta dekor, svatby šaty mořská panna, šaty bílé svatební máma, šifon šaty ženy.

1. Jako poctivý prodejce, garantujeme šaty bude 90%- 99% stejný jako původní obrázek . Pokud chcete&nb sp;100% přesně stejné, prosím, odpusťte. Žádné dva přesně stejné jsem okap na světě. Nemůžeme zaručit, proto prosím, nepokládejte pořadí, pokud stále trvají na tom, 100% similari tyi. Díky za vaše undertstanding.

2. Šaty neobsahuje žádné accessaries jako&n bsp;závoje, rukavičky, spodnička uvnitř a tak dále. Nabídek je pouze za šaty! Pokud chcete accessaries, prosím, kontaktujte nás!

3. Vlastní Velikost (Včetně Plus Velikost)/ Color potřebují extra poplatek USD30.00.

4. Jakékoli změny Velikosti/Barvy/Zvláštní přání nejsou přijatelné po objednávka přesáhne 24 hodin.

5. Pokud chcete zrušit objednávku: přijímáme plnou náhradu do 24 hodin po podání objednávky, tam je jen 50% částečné vrácení peněz po vás místo na objednávku více než 24 hodin(50% je cena našeho materiálu).

6. Slibujeme, Doprava Šaty během 10-15 dnů(velké objednávky), obvykle odeslány do Aliexress standardní přepravní cesty, a to je zdarma.

Doba dodání: 15-30 pracovních dnů do významných destinací, není vzdálených zemí.

Pokud potřebujete naléhavě, prosím, kontaktujte nás na lodi rychlé dodání(jako je DHL,Fedex...), ale to musíte zaplatit extra poplatek. v opačném případě budeme trvat na tom, lodní dopravu tím, že post air mail.

Vaše spokojenost je nejvíce důležité pro nás.

Na příchod balíčku, doporučujeme vám zkontrolovat a ujistěte se, že šaty nebo oblečení byla provedena na standardní velikosti nebo vlastní měření, které jste zadali. Zkuste na šaty nebo oblečení, jakmile je to možné bez odstranění značky, změna, nebo mytí šaty. Pokud jste vrácení nebo výměnu šaty, oblečení, nebo doplňky, prosím, ujistěte se, že jsou v původním stavu - nenošené, neprané, v nezměněném stavu, nepoškozené, čisté, bez vlákna a vlasy a s tagy neporušené a připojen.

Pokud položky jsou poškozené nebo ztracené, když jsou vráceny, kupující bude odpovědný za takové škody nebo ztráty, a my se nechceme dát kupující plnou náhradu. Kupující by měl zkusit podat stížnost s logistické společnosti na náhradu nákladů, škody nebo ztráty.

Kupující bude odpovědný za přepravní poplatky vrátit položky.

Vážení, desses o zakázku Všechny z nich ručně šití a potřebují dlouhý čas na dopravu, je možná trochu flitry/korálky/crystal/peří/květiny spadnout, to nepatří do problémů s kvalitou, prosím, trochu pochopit to, budeme dělat to nejlepší pro vás, jsme upřímně doufám, že se vám může líbit, děkuji moc!

1.Dimenzování nebo Fit Otázky

Jako všechny naše šaty jsou ručně šité a zákazníkům na míru, hotové šaty se mohou lišit o cca 1 cm v uvedených měření.

Aby se zajistilo, že vaše šaty se ještě vejde vám perfektně, náš krejčí vytvořili všechny naše šaty s další textilie v švy, aby menší velikost změny mají být provedeny snadno. Pokud zjistíte, že výrobky nejsou vhodné pro vás a máte dotazy, můžete nás kontaktovat přímo.

2.Barevný Nesoulad

Rozdíly v barvě může být způsobeno tím, že některé další důvody, jako je barva odraz v monitoru, osvětlení, pozadí atd. Nicméně, pokud si myslíte, že položka obdrželi, je v nesprávné barvy, prosím, kontaktujte nás, abychom zjistili, jestli se vrátit nebo vrátit, je to možné.

3. Návrat Proces

Kontaktujte nás do 7 dnů od obdržení vaší objednávky. Zahrnovat vysvětlení a fotografie dokumentující důvod pro návrat. Výnosy nebudou akceptovány bez předchozího schválení.

Jednou jsme schválil vaší žádosti, prosím položku odeslat do 5 dnů.

Vrácení bude vrácena k vám www.kscm-jicin.cz přímo, níže odkaz představí:

Výstřih Ohlávka
Typ Položky Svatební Šaty
Shippment Aliexpress standardní poštovné nebo jako žádost
Min 1
Šaty Délka Podlahy-Délka
Módní Prvek s hlubokým výstřihem
Dekorace Crystal
Vlak Sweep/ Kartáč Vlak
Příslušenství Nezahrnuje
Svatební Šaty Tkanina Šifon
Drop Loď 7-15 dnů
Pro Těhotné Ženy No
Délka rukávu(cm) Bez rukávů
Zadní Design s hlubokým výstřihem
Oem Ano
Číslo Modelu 32868690921
Pas Přírodní
Rukáv Styl Bez rukávů
Typ Obrázku Reálné Obrázky
barva Na Zakázku
Kvalitní vysoká
Vestavěný Podprsenku Ano
Silueta Pláž
Velikost Custom Made
Značka Jiayigong
Skutečné Obrázky Ano

Související produkty