MagicKit GTR Chrom Přední Horní Mřížka Grilu Pro Mercedes Benz W166 GLE Coupe SUV 15-18

Hodnocení 

2 454.45 Kč

-56%

5 578.48 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: barbecu gril, gril na dřevěné uhlí, hlava mercedes gle coupe, ml w166, město polštář, amg w177, gna mercedes, w166, třídy mercedes benz, w211.

Specifikace:

100% Zbrusu nový

Typ: Přední maska Chladiče Styl: GT-R Styl

Materiál: ABS

Barva: Chrom+Černá

Velikost Balení: Přibl. 121x17x36cm

Hrubá Hmotnost: Přibl. 2.62 kg Obutí:

Pro Mercedes Benz GLE Kupé C292 W166 GLE350 GLE400 2016-2018

NEBUDE FIT AMG MODELY!!!Pokud si nejste jisti, položka může fit pro vaše auto, nebo ne,prosím, kontaktujte nás, zkontrolovat to pro vás,díky.

Funkce:

Aftermarket chladiče vyrobené na nejvyšší standard, s vybraných materiálů nejvyšší kvality, ultra lehké, precizní design.

To jemné promění vaše auto jedinečný vzhled, aniž by byl hrubý.

Velmi snadná instalace, není třeba zvednout auto, žádná změna je nutná, pouze pár šrouby musí být odstraněny, přímo nahradit.

Obsah Balení:

1 * Přední Mřížka Chladiče (Bez Znaku)

Poznámka:

Prosím, dovolte drobné odchylky vzhledem k ruční měření.

Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.Mezinárodní kupující vezměte prosím na vědomí:

a.Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu.Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost.Budeme se snažit v našich silách, aby se snížilo riziko cel.b.Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady budou před nákupem.

1.Budeme odeslání zboží do 3-5 dnů, jakmile systém potvrzuje kupující platbu.

2.Náklady na dopravu nezahrnuje žádné dovozní daně, a kupující jsou odpovědné za cel.

3.Budeme vrácení peněz, kupující, pokud kupující vrátí zboží do 15 dnů od kupujících obdržení položky z jakéhokoli důvodu .Nicméně, kupující by měl nést návrat nákladní dopravu a ujistěte se, že položky, vrátil se v jejich původních podmínek.

4.Položky jsou dodávány od www.kscm-jicin.cz Standard Shipping, China Post Registrované Letecké Pošty, ePacket, dostanete k většině zemích do 15 až 35 dnů bussiness.Dodací lhůta závisí na destinaci a další faktory, to může trvat až 60 pracovních dnů.

5.Pokud chcete získat položku rychlejší, prosím, kontaktujte nás platit další náklad, můžeme vám nabídnout následující rychlejší a levnější lodní způsoby: DHL, EMS, ETK.Prostřednictvím těchto způsobů, můžete získat položku do cca 5-7 pracovních dnů.

Laskavě upozornění: Protože customes a počasí, někdy to možná bude zpoždění nějaký čas, ale budeme prodloužit dodací dobu pro vás, počkejte, prosím, trochu víc času trpělivě.

1) Drop lodní Služby.

1.Pro pokles lodní dopravy,můžeme poslat zboží k vašim zákazníkům přímo a nenechá informace o nás, pokud byste chtěli.Ale měli byste, zanechte nám na vědomí, že Prosím, nezahrnují příjmy.To je pro Pokles Lodní dopravy!a pak budeme dle vašeho přání poslat balík.

2. Budeme odeslání zboží do 3-5 dnů, jakmile systém potvrzuje kupující platbu.

2) Velkoobchodní Služby.

1.Pokud si objednáte než 15 ks, nabízíme express shipping (DHL, EMS, ETK).Pokud si objednáte než 20 ks, nabízíme express shipping (DHL, EMS, ETK) a dát kupujícímu 5% slevu.Pokud si objednáte více, budeme podle množství dát kupující nejlepší slevy.

2.Pokud chcete vědět více zprávy o Velkoobchodní služby, prosím, neváhejte nás kontaktovat, budeme vždy zde, aby vám sloužil.

2) Jak lze sledovat můj parecl?

Můžete sledovat vaši zásilku na následující webové stránky pomocí sledovací číslo: www.17track.net/en (Zkopírovat do prohlížeče)

3) Co mohu dělat, když nákup ochranu, čas se krátí?

Pokud váš nákup ochranu, čas se krátí, prosím, kontaktujte nás a my vám může pomoci prodloužit.Takže vaše peníze nepůjdou na můj účet.

MagicKit Značky mají Kouzlo, Přizpůsobit své auto ! Aby vaše auto nové!

Styl GT R Styl
Položka Výška 36cm
Umístění na Vozidle Přední, Střední
Obutí Pro Mercedes Benz GLE W166 GLE350 2016-2018
Typ Materiálu ABS
Povrchová úprava Malované
Název Modelu Pro Mercedes Benz GLE W166 GLE350 2016-2018
Výrobce Číslo Dílu Neplatí
Materiál Vysoce Kvalitní ABS
Externí Testování Certifikace CCC
Šířka Položky 17cm
Obsah Balení 1x GTR Styl Přední Gril (BEZ ZNAKU)
Hmotnost Položky 2620g
Obutí Typu Přímá Náhrada
Modelový Rok 2016-2018
barva Chrom+Černá
Typ Položky GTR Styl Přední Gril
Velikost 121x17x36cm
Záruka 6 měsíc
Původ KN(Původu)
Položka Délka 121cm

Související produkty