10ks Přední Vnější Displej Sklo Objektivu Náhradní Dotykový Displej Pro LG K10 K430DS K420N K430DSF K430DSY K430TV K425 K430N

Hodnocení 

259.52 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: k430t, k10 obrazovce, k10 tv, k20 lcd, k10 touch, displej lg k410, lg touch, zobrazení k10, lcd lg k10 lte, lg k10 obrazovky panel.

Naše společnost poskytuje maloobchodní, velkoobchodní, více sleva!

Vlastnosti:

1. PŘEDSESTAVENÝ: Přední sklo Krycí Sklo Objektivu

2. Vyměnit vaše rozbité, poškozené, popraskané, nepoužitelný Přední Displej Krycí Sklo Objektivu

3. Každá položka byla testována před odesláním .

Instalace Oznámení:

1. Prosím, zkontrolujte položku vzhled se pozorně na první době, kdy jste jej obdržel, aby potvrdil, zda tam je

vzhled poškození. Pokud se nějaké problémy, Prosím, neváhejte nás kontaktovat a poskytnutí fotografií pro tento problém.

Budeme řešit to pro vás brzy.

2. Neinstalujte zboží ihned po obdržení. Prosím, zkuste zkontrolovat položku funkce stačí připojit flex

konektor do telefonu, za prvé. Položka byla nalezena nainstalovali Nebo s lepicí páskou nebudou vyměněny Nebo

vrácena.

Máme přísný proces vracení:

Naše největší položky mají speciální razítka na každém z nich. Prosím, ne otřete jej. Máme profesionální pracovníky

posoudit, zda výrobky, je náš. Položky bylo zjištěno, že nejsou naše, nebudou vyměněny nebo vráceny a my nebude

dovolit loď zpět k vám.

Snažte se udržet původní balení, pokud potřebujete vyměnit výrobek. Použití kartony vrátit, pokud původní

balení jsem s poškozen. Vrácení peněz nebo Výměnu, nebudou k dispozici pro ty, drcené produkty, které se vyskytly v průběhu

zásilku.

Všechny nainstalované produkty (včetně produktů vloženy s lepidly) nebude mít právo na výměnu nebo vrácení peněz,

takže ujistěte se, že neexistuje žádný výskyt poškození a problémy funkce před instalací.

O NÁS: Naše kvalitní produkty s konkurenční ceny nám umožňují stát na mobilní telefony, Příslušenství A Mobilní Telefon Náhradních Dílů na trhu již více než 10 let. Jsme snížit všechny zbytečné výdaje pro mnoho krát, a pokusit se snížit naše ceny na nejnižší úrovni. Navíc, naše přísné kontroly kvality systém může udržet naše výrobky na stabilní úrovni jako v konečné řízení výroby, naše "kontrola" může zajistit kvalitu našich výrobků. Doprava: Budeme posílat zboží do 3 pracovních dnů po úplném zaplacení byla potvrzena. Pokud platba není k dispozici, vaše objednávka bude automaticky uzavřen. - To obvykle trvá asi 4 až 7 pracovních dní express(DHL/UPS/Fedex), a 15-28 pracovních dnů Čína Letecky na loď do vaší země. - Zboží bude 100% kontrolovány našimi profesionální inspektor před odesláním -Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu. Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost. Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady budou před nabízení/nákup.

- Zboží bude 100% kontrolovány našimi profesionální inspektor před odesláním, Pokud chcete, aby se dostal produktů quikly,Prosím, vyberte si způsob zásilky od DHL, UPS, FEDEX nebo EMS. Zpětná vazba: Jsme rádi, pokud můžete, dejte nám 5-HVĚZDIČKOVÝ zpětnou Vazbu a zanechat Pozitivní zpětnou Vazbu na alibaba po dokončení transakce,a my vám dá nějakou slevu nebo nějaký dárek pro vaše další objednávky -Můžeme zcela jistě opustí vás Pozitivní zpětnou Vazbu, jakmile dodávka je potvrzena. Návrat a Záruční podmínky: -Budeme nenese odpovědnost za jakékoli zpoždění při dodání, včetně, ale ne omezený k celní poštovné kontrolu, strike atd. -Můžete se vrátit náš produkt na výměnu, nebo na vrácení peněz do 3 dnů po obdržení zásilky. Naší politikou náhrad, je na 7 dní od obdržení vráceného zboží.

-Všechny vrátit zboží musí být v původním podmínkám, včetně krabice a příslušenství. Muži z vady nejsou zaručené, jako jsou rozbité, poškrábaný a tak dále. -Pro Výměnu, návrat expediční poplatek hradí Kupující a Prodávající bude platit náhradní dopravy.

Displej ≤3"
Typ Dotykový Displej
Kompatibilní Značka LG
Značka SDLKUSHA
Číslo Modelu MS428 K428SG Premier L61AL L62VL

Související produkty