AMD Phenom II X6 1090T X6-1090T 3.2 GHz Six Core CPU Procesor Socket AM3 doprava zdarma

Hodnocení 

1 686.91 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: phenom ii, ryzen, w cpu, phenom ii x6, amd ryzen 5 4650g, 1090 t, am3, amd procesor, amd 960 t, procesor amd athlon 3000 g.

Tipy:

Jednotlivé položky byly testovány kriticky před odesláním provedeno ,Máme

postavit několik zkušebních stanic speciálně pro CPU ,prosím koupit s worry-free.

Vidět před instalací CPU:

1, odstranit původní CPU, vyčištění prachu na ventilátoru a chladiči, vyčistit zbytkové teplo umyvadlo v originální maziva, zejména těžké mastnoty, musí být důkladně vyčištěny, to je velmi důležité!

2, v správný směr do nového CPU, a na horní části CPU potažené tenkou vrstvou maziva. Nedávejte příliš mnoho, prostě nemůže zaplnit mezeru mezi horní části CPU kovový kontakt a chladič. Nejvíce ideální (v paketech jsme představili silikagel jako příklad, zmáčknout příslušné 1/2 tuk)

3, dal ji zpět do chladiče, první prst stisknutí ploutve pohybovat nahoru a dolů několikrát, tak, že vnitřní tuk rovnoměrně rozloženy a odváděného vzduchu, pak podle digitální sekvence značkování šroub ploutve na (nebo diagonální) se postupně zpřísnila, každé otočení kola v háji pod šroub, a ne dát šroub na konci, po sobě jdoucí rotace, dokud pevnou rovnováhu.

4, pokud je PROCESOR v počítači po bodu není jasné, můžete použít gumu, aby otřete kovové kontaktní CPU desky (někdy CPU podlahu prachu nebo potu, může kontakt), nebo na desce (základní deska BIOS výtok odbavení, data). Paměť může být také použit na ne gumu.

Poznámka: pro CPU, jako je objev teplota CPU je příliš vysoká, nebo když je vysoká teplota a nízká nestabilita, CPU a paměti, není jasné, prosím, pečlivě zkontrolujte, zda výše 4 zkontrolovat, drtivá většina problémy mohou být vyřešeny.

proč si vybrat nás?

1:Konkurenční Cena:naše společnost se zavázala k počítači periferní příslušenství, prodej produktů, máme nejvíce konkurenceschopné Ceny.

2:One-Stop Shopping:nabízíme všechny Druhy počítačových Dílů.

3:Profesionální služby:Máme profesionální tým a efektivní práci tok, které nám nabízí ty nejlepší služby pro naše zákazníky.

4:Testován před odesláním;Bezpečnost balení box

5:Procesor mají jeden rok záruka,paměti tři roky záruka.

Balíček No
Značka AMD
AMD Model X6 1090T
64-Bit Podporu Ano
Typ 6-Core
L2 Cache Kapacity 3MB
Typ Procesoru AMD Phenom
L3 Cache Kapacity 6 MB
Aplikace Desktop
Hlavní Frekvence 3.2 G
Moc 125 W
Čip Proces 45 nanometrů
Socket Typ Socket AM3
Frekvence PROCESORU 3.2 GHz
Číslo Modelu X6 1090T
Typ Rozhraní Socket AM3
Položka Stav používá
Počet Jader Šesti jádro

Související produkty