CIOVIO 5kusů/Lot G8ND-2S-12VDC G8ND-2U-12VDC G8ND-27R-12VDC G8ND-27UR-12VDC relé 8-pin 12V relé

Hodnocení 

224.06 Kč

-4%

235.73 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: astronomie dalekohled, qhy5iii462c, kapvoe objektiv, astrofotografii kamery, zwo adc, zubař foto, 2 okuláru, 110cc kole, 2 palcový okuláru, tělo hifu.

Pokud celková hmotnost je těžký,třeba přidat nějaké náklady na dopravu. Protože nemůže loď je China post. Děkuji vám za vaši laskavou pochopení!

Vezměte prosím na vědomí, že 'nadpis' tento výpis obsahuje různé modely, je nabídnout více možností. Prosím, vyberte žádoucí, jednoho a nechal vzkaz, když jste se podívat na určit, který model chcete.

Jako poctivý prodejce, jsme se věnovat sami sebe, aby nabízet nejlepší produkty a služby. Chápeme, někdy může mít problém s nákupem, ale ať je to cokoliv prosím, věřte, že budeme vyzkoušet nejlépe, aby jste spokojeni. Spravedlivé a Objektivní zpětnou vazbu, je velmi DŮLEŽITÉ, aby naši pověst a budeme velmi vděční, pokud můžete, kontaktujte nás před odjezdem Negativní/Neutrální zpětnou vazbu. Pojďme společně pracovat na vyřešení problému nejdříve pohodlí.

CIOVIO 5kusů/Lot G8ND-2S-12VDC G8ND-2U-12VDC G8ND-27R-12VDC G8ND-27UR-12VDC relé 8-pin 12V relé

Zásilka

1.- Můžeme dodávat výrobky po celém světě.

2.- DHL, FedEx, TNT, UPS, EMS, China Post, Hongkong Post, jsou všechny k dispozici.

3.- Položky budou rozeslány s 7 dnů po obdržení platby.

4.- Prosím, ujistěte se, že vaše doručovací adresu a kontaktní telefonní číslo, jsou správné, když jste nabídku na položku.

5.- Můžete sledovat situaci svůj výrobek na webové stránky poté, co jsou odeslány.

Záruka

1. - Jeden rok záruka .

2.- Pokud položka je vadné po obdržení by mělo být do 7 dnů od data přijetí pro výměnu nové (Kupující by se měl vrátit všechny původní a nepoškozené položky v re-prodejného stavu).

3.- Dodáváme bezplatné opravy servis do jednoho roku od zakoupení. Pro první 1 měsíc, budeme platit jeden způsob, náklady na dopravu( od nás na vaší lokalitě); Po 1 měsíci od zakoupení kupující muset zaplatit dvěma způsoby přepravy nákladů.

4.- Jednou jsme si se vrátil položky, my vám pošleme nahrazují zpět co nejdříve.

5.- Naše záruka se nevztahuje na žádné produkty, které jsou fyzicky poškozen, nebo pod osn-normální provozní podmínky v důsledku zneužití nebo nesprávné instalace na díly.

Platba

1.- Prosím, ujistěte se, že vaše platební účet je k dispozici předtím, než jste nabídku na položku.

2.- Všechny platby by měly být uplatněny nejpozději do 7 dnů poté, co obdržíte položky. Pokud opravdu mají potíže v platební položky, prosím, kontaktujte nás za prvé, my vám pomohou vyřešit to.

3.- Pokud máte nějaké speciální požadavky o detailech produktu, prosím zanechat vzkaz ve vaší objednávce.

Dovozní Daně nebo Cla

1.- Dovozní cla, daně a jiné poplatky, se stalo ve vaší straně nejsou zahrnuty v ceně položky. Tyto poplatky jsou poskytnuty kupujícím.

2.- Prosím, zkontrolujte, zda s vámi zemi?s Celní úřad určit, co tyto dodatečné náklady budou před nákupem.

3.- Prosím, potvrdil, podrobné informace o doručení faktury. Například to, jak moc cena, kterou jsme měli napsat na nákladní list, faktura, nebo jak to popsat položku, atd...

Zpětná vazba

1.- Jako vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro náš rozvoj, upřímně zveme vás na dovolené pozitivní zpětnou vazbu pro nás, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb. Díky moc za váš čas.

2.- Náš program bude odejít zpět stejnou zpětnou vazbu, aby vám po vaší pozitivní zpětnou vazbu.

3.- Prosím, kontaktujte nás před odjezdem neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, budeme se snažit v našich silách vyřešit problémy.

Děkuji moc za vaši podporu a přeji hezký den!

Jak se k nám dostat

Camille Chen fa9ed465f567e13d

Prosím, neváhejte a napište nám zprávu, pokud máte nějaké dotazy,

A těšíme se na vaše OBJEDNÁVKY!

Zatížení Kontaktu Nízká Spotřeba
Použití Auto
Teorie Solid State Relé
Napětí 12V
Projekt G8ND-2S-12VDC G8ND-2U-12VDC G8ND-27R-12VDC G8ND-27UR-12VDC relé
Značka CIOVIO
Číslo Modelu Další
Napájecí Zdroj DC
Chránit Funkce Uzavřené

Související produkty