Pro vJapanese ORIX MRS18-řízení pod VLIVEM 18cm 18090 200-230V průmyslové chladicí ventilátor

Hodnocení 

1 828.78 Kč

-6%

1 945.57 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: royal ventilátor 230v, ichiro orix blue wave, velký ventilátor 230v, ohrady orix třpytky boty, boty mem, ventilátor 230v 4, 2 ventilátor 230v, orix hodinky, jersey mem, fanoušek rada 230v.

Jsme profesionální Tablet, mobilní telefon, Počítače, Průmyslové díly, dodavatel, vítejte, kontaktujte nás pro příznivé velkoobchodní ceny!

D opis :

* Barva: Černá

* Položka Stav: Zbrusu Nový

* 100% Testovány před expedicí

Upozornění: *Instalační příručka není zahrnuta v ceně, nejsme zodpovědní za jakékoli škody způsobené instalaci tohoto příslušenství, prosím, ujistěte se, že víte, jak nainstalovat to, než nabídky,Děkuji vám za vaši laskavou pochopení! *Prosím, nekupujte, pokud nechcete přijmout A+ třída kompatibilní Ventilátor s různými flex kabel čísla jako náš název/popis/foto státy z nabídky v trhu, děkuji vám! Balení obsahuje:

1x Ventilátor staráme se o Vaše Potřeby!

Tipy Opatření

1. Brazílie zákazníky: Pokud si vyberete DHL, prosím, sdělte nám vaše daňové IDENTIFIKAČNÍ číslo, které je DHL požadavky, ale budeme vás sledovat vyplnit deklarované hodnoty, ne wo y.

2. Prohlášení : Pokud máte speciální požadavek o hodnotu prohlášení, prosím zanechat zprávu pro nás. Pokud ne, budeme deklarovat výchozí.

3. Vlastní Daň : Prodejci nejsou zodpovědní za jakékoliv dovozní daň, vlastní daně nebo vlastní zpoždění.

Pokud nejste dobře s platit vlastní daně, pokud je bohužel váš balíček bude konat celní, prosím, nedělejte objednávku .

4. Kurýrní vzdálené poplatek Problém: Když zvolíte expresní doručení, jako jsou: DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS, atd., zadejte, prosím, svůj vlastní kurýrní společnosti je webové stránky, aby potvrdil to, pokud je vaše adresa v odlehlých oblastech určených kurýrní společnost, budete muset zaplatit další poplatek, nebo si můžeme zvolit levnější způsob, jak loď pro vás , protože poštovné, které jste zaplatili nejsou zahrnuty další obviněn. Prosím, pochopit tento zvláštní situace.

Doprava

* Pro multi-položky objednávky, prosím, neposílejte platbu, dokud jste vyhráli všechny položky, které chcete kombinovat.

* Budeme připravit a zařídit zásilka po obdržení vaší platby. Veškeré zboží bude expedováno do 1-3 pracovních dnů, s výjimkou během Čínských svátků.

Záruka

Stojíme za všechny naše produkty s 30-ti denní vrácení peněz nebo výměnu záruku .

Prosím, testování před stanovením a ne odstranit značku, a double-oboustranné lepicí, než budete mít potvrzení, že produkt nemají žádný problém. Kupující poté odstraňte značku, nemůžeme vám nabídnout žádné záruky.

* Pokud obdržíte položku, která není ve stavu jak bylo popsáno(s výjimkou kompatibilní produkt), budeme neprodleně poskytnout vám vrácení peněz nebo výměna(pravý obrázek a další důkazy musí být uvedeny).

* Pokud váš položka nevejde nebo nechcete, můžete se vrátit pro vrácení peněz(nižší poštovné).

* Pro vrácení zásilky nás prosím kontaktujte dodávající číslo položky a důvod pro návrat(Návrat přijatelné až 15 dnů po obdržení položka).

* Je-li položka je vaše prossession více než 7 dní, to je považováno za použité /second-hand, my vám Pouze nabídnout náhradní služby poté, co jsme si svůj vrácení položky .

* Náhrady budou vydány během 1-2 pracovních dnů po obdržení vrácené položky.

Prosím, kontaktujte nás a umožní nám, aby se to v pořádku, pokud máte jakýkoliv dotaz s vaší objednávkou, Budeme reagovat na všechny dotazy do konce následujícího pracovního dne .

Zpětná vazba

* Pokud jste spokojeni s našimi produkty a naše služby, prosím, nechte 5-hvězdičkový.

Zpětnou vazbu pro nás jako povzbuzení a jako užitečný směr pro další kupující přátelé, a pokud je to možné , prosím

také napsat podrobný komentář k objednávce, budeme si toho vážím hodně .

* I f jste spokojeni s produkty nebo naše služby, bohužel , než si otevřít spor nebo napsat negativní zpětnou vazbu , prosím, kontaktujte nás na prvním místě. Slibujeme, že budeme vždy tu pro vás, dokud nebude problém vyřešen k vaší spokojenosti!

Kontakt

Náš zákaznický servis opakování reagovat na dotazy denně v pracovních dnech.

KN: 9AM - 6PM RU: 4AM-1PM

AU: 11 AM - 8PM UK: 1AM-10 HODIN

DE: 2AM-11 HODIN NÁS: 8 HODIN-5AM ET

Heatsink Materiál Mědi A Hliníku
Linky Další
Číslo Modelu MRS18-DUL
Značka osatych
Ventilátor Velikost Další
Typ Ventilátor
Balíček No
Fanoušek Života 50000 hodin
Aplikace Procesor

Související produkty