Modernizované Meteorologická Stanice, Bezdrátový Digitální Krytý Venkovní Teploměr, Vlhkoměr, Senzor Dálkového Ovládání, Domov, Počasí Prognostik Stanice

Hodnocení 

355.33 Kč

-27%

486.82 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: vlhkoměr thermo, stanice meteo sans fil misol, vzdálené meteorologické stanice, vzdálený senzor teploměru, thermomet, španělské zdi, Baldr, stanice počasí, mi teploměr vlhkoměr, krytý venkovní počasí.

Digitální teploměr s bezdrátovým dálkovým Přesná data z venkovního vysílače aktualizace každých 35 sekund. Po instalaci baterie, počkejte 10 až 60 minut, protože senzor je citlivější než hlavní jednotce, pak teplota a vlhkost vzduchu se bude postupně chodit.

Komplexní Informace o Počasí - Zobrazuje vnitřní a venkovní teplotu, vlhkost, předpověď počasí, datum, úroveň pohodlí, atd. Pomůže lépe plánovat svůj den, a postarat se o sebe! To může být také použit jako alarm. Podporuje Fahrenheita a Celsia. Jen dát ji na stůl nebo zavěsit nahoru, a můžete si vychutnat hoblované den s vše o počasí pod kontrolou.

Snadný-k-číst Displej - Velký LED displej s rafinovaný design pro skvělý prohlížení! Velký displej a jasný displej. Žádné další bariéru při čtení informací.

Snadnější-k-instalovat Bezdrátový Vysílač teploty přenáší z počasí odolné venkovní čidlo, do 330 ft rozsah. Vysílač lze snadno zavěsil. Určitě dobrý partner ve vašem životě!

Čtyři-druh předpověď počasí: slunečno, mírně zataženo, oblačno a deštivo

Vnitřní teplota rozsah: 0 stupňů Celsia--50 Celsia/Fahrenheit 32--122 Celsia

Vnitřní vlhkostní rozsah: od 20% do 95%

Venkovní teplotní rozsah: -20 Celsia Na 60 Celsia/-4 Celsia--140 stupňů Fahrenheita

Venkovní rozsah vlhkosti: od 20% do 95%

Fáze Měsíce

Týden zobrazuje v 7 jazycích: angličtina, němčina, francouzština, italština, španělština, holandština a dánština(výchozí jazyk:DE)

barva:Bílá + černá

Materiál:ABS

velikost:12.8*12.8 cm

Obsah Balení:

1*Teplota Vlhkost Monitor

1* anglický manuál

1 *vysílač signálu

Poznámka:

V případě slabé displej nebo krátké incept vzdálenost, vyměňte baterie

Při teplotě pod -20 stupňů Celsia, pohyb vysílače v interiéru a vložte vodič sondy venku

Baterie NEJSOU součástí balení. (Vyžaduje 4AA baterie, 2 pro Meteorologické Stanice a 2 pro Vysílač)

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: Světlo fotografování a různé displeje mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci. Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

Původ KN(Původu)

Související produkty