Rychlovarná DIY Sladké cotton candy maker portable Bavlna Cukrovou Vatu stroje, dívka, chlapec dárek dětský den Marshmallow Stroj

Hodnocení 

182.75 Kč

-24%

243.52 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: osobní odšťavňovač stroj, nudle stroje výrobce, min arašídové máslo stroj, pro popcorn maker, kobliha stroje, changli auta na elektrický pohon vozidel, těstoviny nudle maker stroje, craft, šaty quinceanera, thermomix tm5.

Rychlovarná DIY Sladké cotton candy maker portable Bavlna Cukrovou Vatu stroje, dívka, chlapec dárek dětský den Marshmallow Stroj

Vlastnosti:

1. Materiál PP: výrobek je příjemcem zásobníku používá netoxický a neškodný PP potravinářské čistoty materiálů, který je bezpečný a spolehlivý.

2. Teplotní stabilita: produkt přijímá keramické hlavy topné trubice, která má dobrou tepelnou vodivost, více stabilní teplotu a může být používán nepřetržitě.

3. Snadné čištění: produkt přijímá kompaktní design, snadné ukládání a čištění, můžete otřete dno s vlhkým hadříkem, a horní může být umyty teplou mýdlovou vodou.

Popis:

Tento produkt je elektrický mini marshmallow stroj, snadné ovládání, jedno-tlačítko start, snadné použití, nízká hlučnost, silný a odolný.

Specifikace:

Velikost: 250*250*180mm

Materiál: PP+Hliník+Nerezová Ocel

Napětí: 220V

Výkon: 450W

Jmenovitý kmitočet: 50-60HZ

Obsah Balení:

1* Cotton candy stroj

Poznámky:

1. Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky. Zaručujeme, že styl je stejný, jak je znázorněno na obrázcích.

2. Prosím, dovolte mírné rozměr rozdíl vzhledem k různé ruční měření.

Funkce cotton candy stroj
Výkon (W) Další
Napětí (V) 220V
Materiál PP Hliníku, Nerezové Oceli
Napětí 220V
Moc 450w
Jmenovitý kmitočet 50-60HZ
Původ KN(Původu)
Značka Sokany
Certifikace ce
Obsah Balení cotton candy stroj

Související produkty