INSTANTARTS 3D Butterfly Print Dlouhé Spojky Peněženka Květinový Vzor Ženy, Cestovní Kreditní Karty Skladování Kabelku Vlastní Logo Kabelky

Hodnocení 

365.50 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: motýlí kabelka, candy kabelky, sac usa, sestra tenisky, logo, instantarts opakovaně, motýl kožená peněženka, peněženka ženy, 3d květina kabelka, logo peněženka.

O Přizpůsobit Služby, Pls kontaktujte nás a řekněte nám, které výrobky chcete přizpůsobit; Pls pošlete nám snímky, které chcete vytisknout; Náš designer bude vaše návrhy pro vás a nechte si zkontrolovat během 1-2 dnů; Po kontrole,prosím, místo pořadí, ve odkazů, poslali jsme k vám, a dokončit platbu; Obvykle budeme loď do 5 pracovních dnů poté, co budete platit to,pls pochopit.

O Pokles Lodní dopravy a Velkoobchod nabízíme pokles lodní dopravy a velkoobchod serivce,také můžete posílat obrázky, aby jste prodávat, Budeme loď ven s epacket doprava zdarma do USA,RU,UK,FR,Ca,Au pro pokles lodní dopravy, samozřejmě,také jsme schopni lodi s epacket do dalších zemí,obvykle je třeba přidat nějaké peníze,prosím, kontaktujte nás; O velkoobchod,prosím, kontaktujte nás,dáme vám nejlepší cenu.

O Platby a Dopravy v Současné době,můžete platit pomocí Boleto,Visa,MasterCard,QIWI,Western Union,Maestro debetní karty,WebMoney,Escrow a Bankovní Převod. Prosím, dokončit platbu do 5 dnů po place pořadí. Budeme loď zboží do 5 pracovních dnů po dokončení platby.(dovolená může být prodloužena) bude zboží dorazilo k vám v 10-50 pracovních dnů závisí na přepravní cesty,místa určení a další faktory. Je-li zboží stále na cestě a váš nákup ochranné době bude hotové,prosím, kontaktujte nás prodloužit pro vás

Jak můžete sledovat moje parcle ? Můžete sledovat vaše parcle na následující webové stránky pomocí sledovací number:www.17track.net/en(Zkopírovat do prohlížeče otevřít

Co mohu dělat, když nákup ochranu, čas se krátí ? Pokud váš nákup ochranu, čas se krátí ,prosím, kontaktujte nás a my vám může pomoci prodloužit .Takže vaše peníze nebude jít na můj účet.

Zpětná vazba 100% Skutečné fotografie,rozdíly v barvě může být způsobeno tím, že některé další důvody.prosím, v druhu přednost. Pokud nejste spokojeni se zbožím, když jste jej obdrželi,prosím, kontaktujte nás a reture to do 7 dnů pro výměnu nebo vrácení peněz. Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, Prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu. Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům. Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.

Číslo Modelu Z21
Hlavní Prostor 4 sloty pro karty,pas mezipatře,mince skladovací taška
Šířka Položky 2.5cm
Název Položky PU Kůže dlouho peněženka
Složení Materiálu PU kůže
Značka instantarts
Interiér Držitel Karty
Podšívka Materiál Polyester
Typ Položky peněženka
Design bolsa feminina mujer
Hmotnost Položky 140g
Pls Poskytují pokles lodní dopravy a velkoobchodní a Přizpůsobit vytvořit vlastní návrhy
Pohlaví ŽENY
Styl Módní tote peněženka pro ženy, dospívající Dívky
Vzor Typu Zvířecí Vzory
Položka Výška 11cm
Použití Ženy Ležérní Nákupní přenosné peněženky
Dekorace NIC
Položka Délka 20inch
Funkce Velká Kapacita,Univerzální
Příležitostech Dárky ,Denně,Nenáročné, módní párty,Cestování,Podnikání
Peněženky Spojka Peněženky
Peněženka Délka dlouho
Typ Closure zip
design1 Wolf Moon Zvířecí vzory dámské peněženka pu kožené peněženky
Hlavní Materiál PU
barva jako obrázek show

Související produkty