4/5/8mm Byzantské Krabice Link Řetěz Náhrdelník Nebo Náramek Pro Muže z Nerezové Oceli Řetězce Zlata, Černého Muže, Módní Šperky

Hodnocení 

85.43 Kč

-10%

94.94 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: nylonová taška samsung, napětí tyč 300cn, panton židle panenka, ponožky tame impala, sněhulák červený 4 pin, nylonová taška polštáře, pneumatiky vozy aro 15, malé popruhy klobouky, napětí tyč 180sx.

Podrobnosti O Produktu

Materiál: Nerezová Ocel Velikost Délka:4/5/8mm široká 16 palce-40inch Náhrdelník 7-10palcový Náramek Styl: Módní Balíček: polyetylénový Sáček vnitřní, bublina taška střední, standardní export karton mimo Lodní cesta Poslední/epacket/DHL/UPS/Fedex/EMS Doba dodání Do 7-60dnů, po potvrzení platby(v Závislosti na vaší zemi a způsobu dopravy)

Návrat Politiky

Je-li položka je vadné, můžete se vrátit na vrácení nebo výměny do 7 dnů po obdržení. Kupující by měl být zodpovědný za přepravní náklady na vrácené položky. Budeme swap pro dobrý na skladovou dostupnost, nebo vrácení peněz.

Zpětná vazba

Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, prosím, pomoci odejít "Pozitivní Zpětná vazba" a "5 Perfektní Hvězd" pro nás, když obdržíte své zboží a my vám udělat totéž pro tebe. Díky předem! Pokud máte jakékoli otázky týkající se transakce, před odjezdem jakékoli zpětné vazby, prosím, kontaktujte nás a dejte nám příležitost k nalezení řešení. Děkuji!!!

Spokojenost Zákazníka

Pokud máte jakékoliv dotazy nebo obavy před nebo po nákupu, prosím, neváhejte a kontaktujte nás. Zavázali jsme se k vaší 100% spokojenosti. 1. Pokud balíček je blízko ke konci ochranného období, můžeme to odložit pro vás. 2, barva produktu stříbrná je barva, z nerezové oceli, zlaté/černé/růžové zlato je barva vakuové pokovování 3, pokud se jedná o produktu kvalitní problém, máme návrat a vrácení programy, prosím neotvírejte sporu přímo, pobyt 1-2 hvězdy hodnocení.

Funkce Fitness Tracker
Kovy Typ Z Nerezové Oceli
Tvar\vzor GEOMETRICKÉ
Příležitosti Svatební
Styl Punk
Typ Položky Náhrdelníky
Jemné nebo Móda Módní
Velikost Přívěsku NIC
Náhrdelník Typ Řetízky
Pohlaví Unisex
Typ Řetězec Odkaz Řetěz
Číslo Modelu NIC
Kompatibilita Všechny Kompatibilní

Související produkty