Podzim Zima Ženy Tepláky Sametové Oblečení na Zip Až Dlouhý Rukáv Plodin Topy a Obvaz Jogger Tepláky Teplé Velurové 2 Ks Set

Hodnocení 

442.49 Kč

-32%

660.27 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: velur tepláková souprava značky, cap ženy velur, top, tepláková souprava velur ženy, tepláky žena žlutá, tepláková souprava velur, velvet zip, zjfzml sukně, korejské sportovní oblek, velur ženy.

1.Máme loď od pondělí do soboty kromě svátků.Prosím, zanechte nám zprávu, pokud chcete změnit dodací adresu. 2.DHL / UPS / FEDEX / TNT / trvat asi 5-7 pracovních dnů obvykle. 3. Lodní čas během Prázdninové Sezóny (Vánoce, Čínský Nový Rok atd) mohla být delší než obvyklou dobu.Prosím, přidat dalších 5-10 dnů jako zpoždění.

Velkoobchod a pokles lodní dopravy jsou i uvítal?Pro velkoodběratele nabízíme slevy nebo expresní doprava zdarma, která trvá 5-7 dny, aby se dospělo.Prosím, kontaktujte nás, pokud vaše objednávka je více než $150. Pro pokles lodní dopravy,můžeme poslat zboží k vašim zákazníkům přímo a nenechá informace o nás, pokud byste chtěli.Kdy bude moje objednávka bude dodáno po zaplacení?Obvykle zajistíme vám zásilku do 3 dnů.Někdy, tam může být trochu zpoždění, protože špatné počasí nebo nějaké nehody, ale musíme dokončit zásilku do 7 dnů.Jak mohu sledovat můj pozemek?Můžete sledovat vaši zásilku na následující webové stránky pomocí sledovací číslo: www.17track.net/en (Zkopírovat do prohlížeče, otevřít), Co můžu udělat, když nákup ochranu, čas se krátí?Pokud váš nákup ochranu, čas se krátí, prosím, kontaktujte nás a my vám může pomoci prodloužit.Takže vaše peníze nepůjdou na můj účet.

Šaty Délka Kotník-Délka
Vzor Typu Solidní
Rukáv Styl Pravidelné
Věk Věkové Kategorie 18-35 Let
Pant Délka(cm) Plná Délka
Styl Ležérní
Značka ZJFZML ZZ
Dekorace ZIP
Původ KN(Původu)
Oblečení Délka Krátké
Pant Typ Closure Elastický Pás
Délka rukávu(cm) Plné
Materiál Polyester
Límec V-Neck
Číslo Modelu NK185
Sezóna Jaro/Podzim
Typ Closure zip

Související produkty